Pazartesi
Kar Yağışlı
-1°C
4°C
Nem (%)
70-85
Rüzgar (km/sa)
Kuzeydoğudan
27
Salı
Kar Yağışlı
-1°C
3°C
Nem (%)
62-82
Rüzgar (km/sa)
Kuzeyden
23
Çarşamba
Kar Yağışlı
-3°C
4°C
Nem (%)
64-77
Rüzgar (km/sa)
Kuzeyden
20
Perşembe
Karla Karışık Yağmurlu
0°C
5°C
Nem (%)
58-84
Rüzgar (km/sa)
Kuzeydoğudan
21
Cuma
Parçalı Bulutlu
-2°C
6°C
Nem (%)
60-87
Rüzgar (km/sa)
Güneybatıdan
10
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eskiden tarım oldukça yaygındı. Bu domuzlar da ekin alanlarına mısır ekilen yerlere girerlerdi bu kadar evcil değillerdi. Ne hikmet artık insanlar ile kanki oldular :D:D
-
kırmızı alan dağ olsaydı keşke :D -
Sultangazi de kararsız yapıda geçiş yapan bulutlar 10 saniyelik köpükümsü kar diye tabir edilen yağışları ara ara bırakıyor. marmaranın güneyinde veya istanbulun bakıköy zeytinburnu hattında 900 metrelik bir dağı olduğunu hayal ettim bir an kuzeyden gelen dek bulutları oradaki tepelikte birikim sağlayarak kuzey kısımlara güzel yağış bırakırdı belki de
-
Yav bitti bitti..Sabahın köründe üstad la içtik biz.Yeni gelenler ısmarlasın artık :D
Koskoca semaveri devirdiniz ellaam
-
Çay varsa ben de bir bardak alabilirim. En tavşanından
-
@SiNaN ReiZ de var
az gelecek bu gidişle
Uyumayanların sitesi olduk
-
ilk yarısı gfs istanbul. -
Şu an veriler bile bazen işe yaramıyor ki kardeşim. Bazen insan sadece anı yaşamak istiyor. valla hani Rabbim neyi iyi gördüyse onu yaşayalım demekten kendimi alamıyorum.. o kadar uğraş et kar bekle. Sistem fos çıktığında daha da üzülüyorum şahsım adına yani.
-
@UsTaD bir şeyin haram olup olmadığı ile alaklı dinimizde bazı çizgiler bellidir. ancak arkadaşın bunu kötü niyeti ile paylaştığını düşünmüyorum. Hayatımda 1 defa oynadım desem yalandır. bundan 11-12 sene önce arkdaş ortamında bir defa 1 tl para verip arkadaş vasıtası ile sadece idaa oynadım. Onun dışında ne loto ne toto ne şans oyunları ne de piyango hiç oynamadım. He oynayabilir miydim. Evet Rabbim o fırsatı vermedi. Vermesin İNŞALLAH da, ama oynayan için de günah olmasına rağmen hata olduğunu söylemek ve hatırlatmak bir müslüman olarak uyarmak bizim müfellefiyetimizdir. He buna rağmen isteyen istediğini de yapar. Her koyun kendi bacağından aslılacak bunu da bilmek gerek.
-
Kış henüz bitmedi!! her ne kadar haftalık ve günlük modeller bazı noktalarda ao nao güncellemelerinin verdiği verilere göre daha soğuk senaryolar çizmese de gfs ve ecmwf modelleri biraz daha farklı tablolar koymaya devam ediyor. Varsın olsun, yukarıdaki 1. tabloda cfs nin aylık modelleme yönteminden bir kesiti sizlere sundum. 18 mart ile 25 mart aralığındaki anomal sıcaklıkları gösterir model haritasından da anlaşılacağı üzere ve alttaki 2. tablo da bize verilen 11 şubat ile 18 şubat aralığından özellikle ülkenin orta ve güney kesimleri sıcaklık bakımından mevsim normalleri altında seyredeceğini belirtmiş. cfs modelleri uzun vadede benim pek yanıldığım modeller arasında olmadı. Bakalım bu kez yanılacak mı? bilmiyorum ama güvenendiğim modeller arasında... Eğer ki tablo bu şekilde olursa martın ortası hatta 20-25 aralığına kadar sistem veya sistemcikler almamız içten bile olmayacaktır.... -
cfs mart batı için ortalama değerlerde. -
Bu arada iddaa oynayan varsa yarın galatasaray-kayseri maçına 7 artı girsin.
Kayseri zor da olsa alacak bence ama sonuç 2-3 felan biter. goller olur. üst olur .
-
Burdan bursaspora helal olsun 11 re 11 bursa feneri yenermiş.
Öyle bir sonuç düz mantıkla evet. ama sadece fenerbahçe dışında bir taraftar düşünebilir bu mantığı
-
Sende haklısın.Bursa 10 kişi kaldığında yatıyorduk herhalde.
-Hakemler hiç bizim lehimize olmadı ki, büyük takımsak bu tip şeylere rağmen cevabımızı gol atarak vermemiz lazım kardeşim .