önceki soru 5
bu soru 720
Yarın ne sorayım? Problem trigonometri, türev?
Veya geometriden bir kaç formülü size mi ispatlattırsam?
Bizi anca analitik geometri uzay geometrisi keser artis catisma
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturönceki soru 5
bu soru 720
Yarın ne sorayım? Problem trigonometri, türev?
Veya geometriden bir kaç formülü size mi ispatlattırsam?
Bizi anca analitik geometri uzay geometrisi keser artis catisma
Doğru, bir başka soru daha soracağım. 3 kişi 10 farklı koltuğa kaç şekilde oturabilir?
@FOREVERSYSTEM yanlış.
720
Günün sorusu, çözen nasıl çözdüğünü de yazacak.
A,B pozitif tam sayılar x reel sayı
A= x-1
B= x+2
ise A+B nin alabileceği en küçük tam sayı değeri kaçtır?
1
İstanbul/Bahçeşehirde Toz şeklinde kar etkisini artırmaya başladı.
Gardaşım ne yapıyorsun az önce başakşehirdeydin. Ne ara geçtin bahçeşehire metrobüsten mi yazıyorsun haha :D
İstanbul/Bahçeşehir an itibariyle toz şeklinde kar yağışı yağıyor.
Gönder gelsin kardeşim catisma catisma
6 Ocak sistemi ile ben bu kışı kapattım.Bu sistem benim için tadımlık sistemdir.15-20 cm alsak yeter
Ya o ayda yılda bir olur. Kaldı ki kar kalınlıkları babında bence rekorlarda hatta çoğu yer rekor kırdı.Ama bu sene garip ne zaman ne olacağı belli olmaz snow day. Şubat bitmeden ben kesin konuşamam. Kaldı ki istanbulun en sert kışlarını genel olarak ocak sonu şubat başı alırdık çoğu kez bazen şubat ortası.
Geç olsun güç olmasın arkadaşlar gelecek inşallah çok bir beklentim yok ama özellikle perşembe gecesi ve cuma gündüz en etkili yağışı alabiliriz. O da 15-20 cm yaparsa öper başıma koyarım totalde.
500 hapa şuan -31 ler var
Hadi oluşun artık kütleler
Karadenizin sıcaklığı da iyi 12 derecelerde catisma catisma
Yalnız istanbul adına şöyle bir şey var. Cumartesi normalde sistem ömrünü tamamlıyordu ama cumartesiye uzadı şimdilik. Bakalım her geçen gün uzayan bir karlı sisteme dönüşecek mi?
Şuan her şey kötü gidiyor
Son Gfs skewt çıktısına göre yarın anadolu hafif kütleler alır avrupa izler diyor.Kütleler de o kadar dolgun olacak gibi durmuyor.
28 aralık sistemi geldi bir an aklıma
Burada da kar var, çok ince ama olsun. Sistem geç girdi arkadaşlar. Şu an 850 milibarda -5 ler var.
Bir ara yağmura döner gibi oldu ama sultangazi de şimdi inceden hızlandı kar olarak tekrar. catisma artis
Sultangazi de toz şeklinde kar olduğunu anlamak için teleskop ile tespit edebileceğin incelikte kar var.
Dek şartları denizlerde oluşmuş winter
Kar yağışı biraz geç girecek sanırım arkadaşlar kütleler zayıf.