>>>WinteR<<< ve Aligunaydin nice yaşlara sağlıklı sıhhatli seneler çıkmak nasip olsun inşallah 🙏
.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< ve Aligunaydin nice yaşlara sağlıklı sıhhatli seneler çıkmak nasip olsun inşallah 🙏
.
>>>WinteR<<< ve Aligunaydin nice yaşlara sağlıklı sıhhatli seneler çıkmak nasip olsun inşallah 🙏
Hayırlı cumalar hayırlı günler olsun, Allah yaptığınız duaları şimdiden kabul eylesin inşallah 🤲 🙏
Merttty senelere doğum günün kutlu olsun 🎁🎊🎂🎈
Biz buradayız kardeşim 😎
Aleykümselam Hayırlı sabahlar
Rabbim şehitlerimizin Allah katında şehadetlerini makbul eylesin mekanları cenneti makamları Nebî olsun inşallah 🤲 😔
Scapulaaa Karayel kar tipi ardakvss1903s doğum gününüz kutlu olsun inşaallah
doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun nice yıllara inşallah
Scapulaaa Karayel kar tipi doğum gününüz kutlu olsun, nice güzel yaşlara inşaallah 👏
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
nice senelere doğum ad günleriniz mutlu ve hayırlı olsun diliyorum 🤲
Selamınaleyküm Hayırlı Sabahlar
Sistemden haberdar olduğum zamandan beri, bir nebze yüzüm gülmeye ve moralim yerine gelmeye başladı.
gelsin artık Ocak şubat sistemleri bir nebze olsun geride kalan günleri unutturur.
Hayırlı sağlıklı seneler yeni yıl herkese sağlık huzur mutluluklar getirsin savaşın olmadığı ve bunu uzaktan sessizce izlemeyen bir dünya olsun. Kadınlara şiddetin olmadığı , insanların katledilmediği , İslamın tüm coğrafyaya yayıldığı, hastalıkların virüslerin olmadığı barış ortamının olduğu huzurlu mutlu bir sene diliyorum.…
Hayırlı geceler herkese Hs ekibi
Kar küreme aracı kullanıyorum karı geçtim bir haftadır bahçe sulama işine verdiler.
🤣 arada antrenman mahiyetinde dağlarda kar küreme etmek lazım
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleykümselam hayırlı sabahlar.