Hayırlı akşamlar herkese H forumlar
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam sitede çoğu kişi ben de dahil ,kar sevdalısı hepimizi birleştiren şey bu sanırım ama şimdi düşündüm de neden acaba ? Neden bir hava olayına bu denli tutkuluyuz ben her sene Mersin’in yaylalarına çıkar yarım metre kar görürdüm fakat bir sonraki sene yine camda kar yağsın diye bekler dua ederdim çocukken, bu tutku büyümeme 20 yaşıma gelmeme rağmen geçmedi hala benzer bir tutku ha ama şunu itiraf ederim imkansızken daha güzeldi,özellikle mersindeyken hiç gelmeyeni aramak daha güzeldi İstanbul’a geldim eskisi kadar olmasa da yine de sevdalısıyız karın ….
Bizim kar sevdamız, olmayan, kar yağmayan yere kar beklemektir. Uludağ’da yağan kar biz karseverlerin genelini pek memnun etmez çünkü bilirsin ki orada şartlar çoğu kez hatta yazın bile uygun şartlarda kar yağar ama bir Antalya bir mersinde veya izmirde kar beklemek ve onun takibini yapmak heyecanı yaşamak daha keyif verici
Olur. O tutku da buradan gelir. Çocukken başlayan okul tatil olsun beklentisi ile başlar sonrasında yaş 50 de olsa bitmez o tutku … olay bundan ibarettir bence
-
Fenerbahçe tur atladı
Bu işin rövanşı yok mu
-
H geceler yarına güzel bir kar sağanakları olan sistemi bizi bekliyor olacak inşallah 🙏
-
İstanbul'da -8 de 50 rakımda tutmayan kar
Kastamonu Cide 0 rakımda denize 1 km mesafe olan bizim köyde yolları kapatmış diyecek bişey yok.
Eren tek sorun rakım değil, bence sizin bölgenin kırsal ve kentsel alanların az olması ve donma seviyesinin farklı olması ve yağışın kuvvetli olması etki etmiş olur.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
cografyaciburak doğum günün kutlu olsun,nice güzel yaşlara hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nice yıllara senelere Burak hocam inşallah
-
Herkese hayırlı sabahlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şansımız yok Hocam önümüzdeki sistem yakın o bile düzgün gelmiyor
Var mısınız bir sinerji oluşturalım. bir sinerji ile olumsuz negatif düşünceleri atalım üzerimizden 🤔🙏😀
-
Çay bahaneydi maksat muhabbetti … Herkese iyi geceler.
-
Hala bir arpa boyu yol gidilmedi Türk futbolunda..
Kulüpler olarak essek yüküyle para harcıyoruz ama sonuç yok.
Avrupa dan getirdiğimiz bir ton para verdiğimiz adamlar ellerinde emeklilik dilekçeleri cebinde veya tatile geldiği için çok da bir şey beklememek lazım abi, onun yerine her şeye aç altyapıdan yeni jenerasyondan futbolcu yetiştirsek on kat daha iyi olurdu
-
Hayırlı akşamlar herkese
-
Hayırlı kandiller tüm islam aleminin kandili mübarek olsun.
-
Kandiliniz Mübarek olsun, Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin, Ölmüşlere rahmet kalanlara selamet, bol rahmet bereketli bir kışın kalanı nasip olur inşallah.
-
Herkese kolay gelsin
Sağolasın kardeşim tekrar hoşgeldin