Merhaba arkadaşlar ; Fenerbahçe - O.Lyon maçları sunucunda hangi takım tur atlar oylama yapalım lütfen 🙏
Ankete katılan arkadaşlar doğru bildiniz fener şampiyonlar liginde ait olması gereken yerde
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerhaba arkadaşlar ; Fenerbahçe - O.Lyon maçları sunucunda hangi takım tur atlar oylama yapalım lütfen 🙏
Ankete katılan arkadaşlar doğru bildiniz fener şampiyonlar liginde ait olması gereken yerde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Güle güle iyi günlerde kullan
Athena doğum günün kutlu olsun, nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Nice senelere nice yaşlara
Tüm islam aleminin kandili mübarek olsun. Rabbim yapacağınız tüm duaları hayırları kabul etsin inşallah
Olmaz mı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Dayım teşekkürler davşan kanı belli ki 🖐🖐
mehmet civan özelden bilgi aktarır mısın kardeşim 😎 sistemle alakalı
…Evim ve …ev gibi yerlere yazılan para alan arkadaşlar var mı ? (Reklam olmaması adına tam adını paylaşmadım)
Çay 🍵 ısmarlayan yok mu ? 🤔😅
Bizim takımları, sportif politikamızı komple gömmüş..Bireysel olarak takımlarda olanların iyi adamlar olduğunu ama yaşlı olduğunu söylemiş.
FB nin de ne yaptığı belli olmayan, yapamayan bir takım olduğunu söylemiş..
Sonunda da lukakuya dikkat demiş
Fener belki eler demiş
Adamın beynini de yaktık dayım galiba ![]()
Merhaba arkadaşlar ; Fenerbahçe - O.Lyon maçları sunucunda hangi takım tur atlar oylama yapalım lütfen 🙏
… katılımlar gelecek hafta deplasman maç saatinden biraz öncesine kadar devam etmektedir…
Adam övmüş mü gönmüş mü feneri anlamadı ben Whisper dayım 🤯
İstanbulda Sokak kedilerinin toplatıldığına dair bir bilgi okudum fakat bilginin doğruluğuna güvenim pek yok
Valla Sultangaziyi
Unutmuşlar sanırım . Akşam gelirken bi tanesi mahalle ağası gibi ters ters bana bakıyordu :😊😅
Bize ve her takıma böyle bir oyuncu da şart 🙂
Vedat müriçi yanına gönderelim de biraz ders alsın dayı 😎
Yanlış işler
Korkak adam vesselam
Taktiksel bi oyunun parçası gibi sanki ama bu takımı pasifize ediyor haberi yok çok sinir bozucu elinde uçan araba var sen karada gitmeye çalışıyorsun gibi
1- greenwood (golü atan)
Fb-Lyon:1-1