Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler

Bu da soru mu? 😊 Hem de ne göreceğiz..

2004 senesini hatırlayanlar yaşı kurtaranlar İstanbul’da neler olduğunu fsm köprü

Halatlarının dahil tipiden koptuğunu ve 2 hafta Elektirk su problemleri yaşandığını karın tipi ile birlikte büz haline geldiğini biliyorlardır. Elbette bunun altında bir el nino etkisi de başroldeydi. Amacımız 2004 yaşamak değil ama en azından farklı hava olaylarına şahit olmak en azıdan …

Aydın kardeşim şiir tadında bir adamsın belli ki, senden pek kalmadı piyasada desem yanlış demiş olmam. Özellikle 2020 -21 korona döneminden sonra insanlarda var olan; Özlem, sevgi, bağlılık, hatıra, vefa gibi kavramlar sanki köreldi. Geçmişi her zaman düşünüyordum ama geçmişi düşündüğümde ise o dönem yaşayan ama şu an hayatta olmayan insanlar olduğu için çok da geçmişe takılamıyorum. Bu sefer bilinmez bir rüyaya dalıp gidiyor insan ve bu da insanı psikilojik olarak yorar. O yüzden Geçmişe ve geçmişte yapılacak güzel şeyleri düşünmek ama geleceğe bakmak daha mantıklı, hatalardan dönüş olmaması çok acı.. o nedenle benim sadakat gösterdiğim insanlar şu an yanımda manevi olarak yoksa o insanı silmekten(manevi olarak) başka şansım kalmıyor.. Demem o ki, bir insan hayatımda varsa benim şansım derdim önceden üzülürdüm kaybettiğime ama şimdi vardır Rabbimin bir bildiği diyor ve o insanın yokluğuna şükrettiğin durumlar bile oluyor… malesef hayat insana her şeyi

Öğretiyor hayata ve insanlara dair … kısacası parola belli; bir insan varsa hayatımızda kapımız açıktır sonuna kadar; yoksa veya gittiyse de gittiği gün bitmiştir…

Xiaomi 14t alacağım

Son kararım artık.

😂

Xiomi serilerini çok takip edemedim. Ama tekli rakam serileri genel de iyidir. Bi zamanlar ben de koyuldum xiomi alayım diye o kadar mağaza gezdim ama sonunda yine ıphone de şaşamadım. Xiomi tamamen daha ekonomik ve özellikle programsal iş yapmak isteyenler için ideal bir telefondur.

Herkese selamlar, geçen cumartesi yola çıktım. Antalya’ya doğru giderken gece 🌙 afyondan sandıklı istikameti , hızım 70 civarı giderken bi de baktım o ne ?? önümde tilki… 🦊 benim aracın önünde benle koşuyor. Allahtan hızlı değildim ve tilki ye iki

Selektör çaktım kenara geçti ve başımıza bir bela gelmeden şükür yolculuğu tamamladık

😅😅😅