23 den sonra o koridor açılır benden demesi
Hocam bu sefer gerçekten sürpriz var 🤭😃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur23 den sonra o koridor açılır benden demesi
Hocam bu sefer gerçekten sürpriz var 🤭😃
Bu sistem rötarlı yani basınç dizilimine göre 1-2 gün sapma yapabilir ama gelirse 2025 yılının efsanesi olur.Sonrasına sonra bakarız
Bu seneye bir güzel sistem neden olmasın hocam inşallah
emnfrn hoşgeldiniz
Hoşgeldin kardeşim foruma .
Hayırlı geceler herkese, Hayırlı Cumalar
Şarlatan
Hayırlı akşamlar herkese ✋ :elkaldıranadam:
Hayırlı geceler şimdiden herkesin haftası güzel olsun inşallah, esnafa bol bereketli kazançlar, kar bekletmekte olanlara karlı haftalar, güzel haber bekleyenlere iyi haberler, emeklilere sağlıklı keyifli emeklilik devamı, hastalara şifa, dertlilere devanın bol olduğu hafta olsun, evlenmek isteyene kısmet ekmek bekleyene nimet evlat bekleyene güzel evlat haberi alınacak hafta olsun,
Ne olursa olsun herşeyin önce hayırlısı olsun. Sağlıkla sıhhatle ağız tadı ile olsun.
Yakında konu üzerinde ayrıntılı açıklama yapacağım Hayırlı olsun
Değerli yorumlarınız için teşekkürler hocam inşallah kışın bir sistem de olsa güzel bir sistem bekletimiz halen var. Kuzey kısmlarda yeterli soğuk çekirdeği
Yok ama o zamana kadar oluşum tamamlanır diye düşünüyorum hayırlısı olsun her şeyin
Allah rahmet eylesin.
Amin cümle sanat camiası sevenleri
Herkese mutlu hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar
Ya inanamıyorum cidden 2012 de İstanbul'da cekilmis bı diziyi izliyorum 3-4 bölümdür her yer kar yani neredeyse 1 ay boyunca sürekli kar yagmis ,bugüne gelelim neredeyse 1 damla bile yağmıyor nasıl bu kadar değişmiş olabilir iklim aklım almıyor .soruyorum cidden bu sene kar alma ihtimali var mı istanbulun :((
rekor 87 senesine aittir o da 14 gün kış boyunca. 2004 onu izler 8-10 gün arası , bunun dışında ortalama İstanbul 80 den bu yana 2-3 gündür karın yerde kalma süresi….. örnek 88-89-90 seneleri biraz kısır geçer 95-96-99 seneleri boş senelerdir 2007 ve 2009 senesi boştur misal yani her dönemde olur ama 2020 senelerde ilk defa 3 sene karsız gün açısından en kötü sene ve arka arkaya gelmiştir.şunu demek istedim her şey küresel ve demografik etkenlerle olmaz önceden de karsız veya az kar yağan günler seneler oluyordu
Araştırmak
Bir sorum olacak. Abd'ye ciddi bir sistem inişi olduğu zaman bize de ciddi bir sistem inme ihtimali oluyor mu. Ben tam tersi işlediğini hatırlıyorum.
Abd ile doğrudan bir korelasyon kurmak değilde dolaylı etkisi olarak bir soğuk veya oraya gelen soğuk yapısı geliş yönü ve hangi hareketle geldiği genel ülkelerin coğrafyasını etkileyeceği için etkisi illa ki vardır ama bu doğrudan etki edeceği anlamı bence taşımaz uzman arkadaşlar illa ki daha bilimsel bir açıklama yapacaklardır soruna
Lüle
Enginar