Merkez de olanlar ile konuştum şakır şakır yağmur var diyorlar
öyle ya maalesef düşer umarım sıcaklık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerkez de olanlar ile konuştum şakır şakır yağmur var diyorlar
öyle ya maalesef düşer umarım sıcaklık
Ankara rakım 1295 Dikmen'in tepesi 5 saat oldu hala kar ve yoğun sis var yollar hariç her taraf beyazladı ❄❄❄
rakım baya farkeder bu sistemde dikmen keklik pınarı oran falan beyazlamıştır
Ankara da sabahtan beri kky yağıyo hava 1.7 derece düşse biraz daha yağış bitmeden havada kar görsek
Ankara boşluğu varmış yine güncellenmeye baktımda hiç değişmemiş Ankaram
Konumum da şiddetli fırtına ve yoğun kar yağışı tipi var sadece hava bildirisi yapmak için söylüyorum onun dışında konumuz şuan bu değil tabiki
hisedildi uzun sürdü bide
Az önce çok ilginç, inanmak istemeyeceğim bir şey öğrendim. Kahramanmaraş'ta 7 şiddetini geçen bir deprem bildiriliyor. Muhtemelen onu hissettin...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
samsundan bile hissedilmiş
Biraz mgm saatlik tahminine güveneyim gece bir şeyler yakalarız diye uyumadım, merakıma yenik düştüm de yok yani 😀 zaten pek güçlü bir yağış olmayacaktı gece için. Sabah-öğlen yaşayıp göreceğiz
sabah anca gelir tutacağını sanmıyorum bu arada gündüz yağan pek tutmuyor ama bakalım
radar yüzünden hiç bir şey belli değil ankara yağışı kaçırabilir
hocam ne zaman başlar bu kar deli etti radar zaten
Karaman Zonguldak radarı burayı tam doğru göstermiyor Ankara için en iyisi afyon radarı
afyonda görmüyor ankarayı tam polatlıyı görüyor
Zaten bozuk değil miydi? Ankara radarı aylardır bakımda sözde
karaman radarıda bozuldu
radarlar bozuldu
Ankara boşluğu totemini ileri sürüyorum yarın akşam gömüleceğiz
ankara boşluk ya gelmez yağsada tutmazzzzz (totem)
Sağol dayıcım köye çıktım valla baktım kar gelmiyor bize 4 km yukarıya çıktık 😂😎☃️
Gfs ederik etmeye de donmazsam iyi 🥶
bu gece alırmıyız hocam