Sistem sürprizler sistemi olmaya devam ediyor
cidden öyle
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem sürprizler sistemi olmaya devam ediyor
cidden öyle
daha kar devam eder gibi...
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bunu yağışın başladığı ilk saatlerde çekmiştim. Çankaya'nın nispeten alçak kesimlerinde çimlerin arabaların üzerinde şu an 9-10 cm örtü var şaşırtıcı bi şekilde, tabi yollar tutmadı. Sincan-Etimesgut civarında çok daha ağır bir yağış olduğunu söylüyorlar. Kütleler Karadeniz'den olduğu için galiba kuzey ilçeler daha şanslı.
Baya baya beklentimin üzerinde bir yağış oldu. Hoş bir Karadeniz sürprizi. Tabi bir Şubat 2023 etmez.
beklentim havada kar görürüzdü bildiğin ankara kendi sistemini yaptı
Sincan tarafları iyi kar alıyormuş amcamlarda o tarafta oturuyor
sincan 2 saat daha fazla aldı çankayadan
istanbula bunun 3 günlük versiyonu geliyor nasıl bu kadar rahatlar
10 cm yakın kar var 2 saate
ankarada lapa lapa kar şov var her yer beyazladı
bakalım suan ki kütle kara dönermi ankarada
yani yağış yok kuru soğuk böyle geleceğine bahar gelsin daha iyi yani
Millet birbirini yiyor hepsi 20 30 cm kar alicak zaten biz 5 cm bile razı olurken
harbi çok komikler adsaskjfhkajsdfh biri diyo batıladı demeyin öbürü diyo inş italyaya gider
Bence güncellemede belirgin tuhaf bir iyileşme var bölge adına. 0.8 cm gösterdiği yerleri bile şimdi pembeye boyamış birkaç cm kar gösteriyor. Yine de iç kesimler ülke geneline göre çok kuru kalıyor. İzleyici tarafız maalesef gene. Karadeniz ve Doğu Anadolu sistemin yıldızları heralde.
bir kaç yıldır bu şekilde ama ara ara kopan kütleler olacaktır örtü olur
marmarayı kıskanıyorum
üzücü yani iç anadolu için türkiyenin her yeri karlı hemen hemen ama seyirci olacağız maalesef
Bak bence sisyeö prta Karadeniz'den girmesi daha mantıklı bu sayede tüm ülke kar alıuor artık doğu batı tartışması cok saçma ülkeye ne yarıyorsa o gelsin herkesin nasibinde ne varsa o gelir inşallah
iç anadolu ölsün mü
iç anadolu ne olursa yağış alıyor allah için yardım edin