ardakvss1903s tarafından yazılan gönderiler
-
-
icon en azından fena değil gibi bölgeme 20 vermiş
-
kar haritasını görmedim ama galiba 10 cm e indirdi sadece ankarada düştü kar cm leri
-
gfs öldürmeye devam ediyor ankarayı
-
Oldu diyenler var ama resmi değil zaten onların olctukkerine ben inanmıyorum benim kapımın önünde 10 cm varken istasyonda 5 cm yazıyor yani o kar istasyon bölgesine yağan kardır
ben o zamanlar çankayanın en yüksek yerinde oturuyordum rahat 40cm vardı dizimi geçiyordu
-
Karadeniz nem bombası yeterli soğuğu ve basınç oldumu metre devirmeden gitmiyor bizim öyle bir şansımız yok anca Akdeniz'de siklon oluşacak oda doğru konumlanacakki iyi bir yağış alalım
Şimdi dürüst olalım o 30 40 cm verdiğinde bn zerre inanmadım hatta söyledim de fazla beklentiyi yüksek tutmayın diye çünkü bölgemiz de yaşayanlar az çok ne kadar yagacagini bilirler 30-40 afaki rakamlar
2011 mi neydi yağmıştı 40 cm civarı
-
Kişiye ve konuma göre değişir
konuma göre yani ankara abi
-
GFS Ankara batısı ve Eskişehir doğusu hariç mükemmel siklon bı 50 km batilasa bu yağışın iki katını alırız halen değişime açık ilk pazartesi yagisimiza bakalım
akşamkinden biraz daha iyi gibi
-
Angora bide gfs daha iyi gibi
-
ücretli veri onlar CAN hocam paylasiyor
nasıl sence yağış
-
Banada iyi geldi kar haritası çıksın bakalım
nerden bakıyonuz abi
-
19.99 kurtarmaz mi ?
olsa dükkan senin abi
-
Eps daha güzel geliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. aga bari 20 cm olsun
-
Gem-
ecmwf füze atsaydın daha az acırdı
-
Nasip bakalım arkadaşlar şu ince çizgiyi karıştırmayalım yağışı veren Allah modeller değil konuşurken sanki kari gfs ecm yağdıracak gibi konuşmayalım bunlar birer model sadace olasılıkları gosterirler 13 ocağı hiç unutmam modeller 13 mm beklerken 25-30 mm yağmıştı
tahmin zaten abi