Durumlar nasıl
radar takibi devam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDurumlar nasıl
radar takibi devam
Oda yavaş yavaş düzeliyor yarın akşam ile pazartesi gündüz en az dün akşam kadar kar bekliyorum
bu kadar yağarsa efsane
pazar pazartesi icon modeline göre gelirse süper olur gfs kötü yağış olarak
Takmak değil de zaten radar takibi yapamıyoruz bir çok yerde Ankara özelinde net bilgi vermiyor ben artık şeyden çözmeye çalışıyorum orta seviye bulutu ile alt seviye bulutları + Nem den dün biri paylaştı MGM ye radarlar düzeltilsin artık diye adamlar hiçbir şekilde önem vermiyorlar sonra vatandaş çıkıyor eee yağan kar çok değil 4 cm kar bekliyoruz ulan 2 gündür Ankara belki de geçen sene den bile iyi bir yağış aldı hatta daha da alacak adam çok değil diyor doğru bilgi verilmemesi de cabası
radar deli etti beni dün
Umudumuz yok ama inşallah diyelim hocam
kırıkkale daha şanslı pazar pazartesi izle gör minimum 30 cm
Az önce Bünyamin Sürmeliyi izledim diyor ki evet Ankara kar aldı ama öyle aman aman değil pazartesi alacağı daha kuvvetli daha sıkı diyor yani diyor ki 2 günden beri aldığı kara Ankaranın aman aman değil diyor İstanbul da 5 cm hasretler Ankaranın aldığı 25-30 cm i beğenmiyorlar merkez için tabi gerçekten yazık insanlar daki bu Ankara düşmanlığı çok yazııkk 😡😡
kanka takma boşver herkes her şeyi biliyor gibi konuşuyor
30 cm var arabaların üzerinde kırıkkalede olmaması çok garip dışarı çıktım çok güzeldi
Allah bereket versin rabbim daha çoğunu nasip etsin darısı bize
inşallah kardeşim daha fazlasını size nasip etsin
15 cm civarı bir örtü yaptı devam ediyor
5 saat sonra Ankara'dayım. Her tarafı bembeyaz örtüyle görmek istiyorum
her yer bembeyaz şuan
Çok güzel yağıyor cidden. Ne kadar sürecek
3/6 saat arası
yeşil sarılar gelirse tutar baya 1 saate gelir
Asıl kütleler gece giriş yapacak
5 cm olur herhalde
kar başladı ankarada hemen arabalar tuttu