Ankaranın coğrafi konumu aşırı kötü
ardakvss1903s tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sürpriz kütleler oluşur böyle daha heyecanlı neler olacak bilmiyoruz. 😎 Ama karaman radarına baktığımda kuzey yönlü Kırıkkale tarafına kütle desteği geliyor gibi
ankara yine boşlukta ashdajskdjkashkjashd alıştım artık
-
Kırıkkale an itibariyle başladı radar bozuk karaman Zonguldak radarından takip ediyorum ama radar boş gözüküyor. Bakalım devam edecek mi 😂
burdada başladıda arkası yok gibi arabalar tuttu çimenler kar takipten bakıyorum
-
Ankarada tutacak bir kar yok örtü olmaz radar boş bunu bile alamadık 4 şubatta gitti 7 side zor alamayız kışı örtü olmadan kapatırız gibi görünüyor
-
ankaraya ne zaman gelir
-
radar bozuk o sıkıntı ankara radarı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs umarım düzelir zaman var daha ecmwf güzel geldi siklon çok güzel yağışlar çok iyi. Perşembe gününden itibaren heyecanlı günler bizi bekliyor sevgili Ankaralılar 😎
maalesef keşke ama yarın gfs gibi verir gfs ne derse o oluyor
-
bıktım cidden gerçekten çok kötü bir güncellenme akşam daha kötü nasıl olabilir dedim en fazla bu son günlerde sistemi doğuya attı 4 şubattaki kardan eser yok doğu iyi kar alır ankarada ayaz alır tek kar almayan şehir olucaz 4 şubatta
-
Anlık radar zamanı diyecemde radar da bozuk 😅😅
şaka gibi harbiden
-
ayrıca sıcaklık sıkıntısıda çözülmüş
-
Ab alanı işte her sene yaşadığımız durumlar sabırla takibe devam ortalama halen iyi durumda
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ana senaryo kötü sadece çoğu senaryoda iyiyiz belki toparlar
-
Bu gece ki yağışlar tamamen süpriz oldu demekki erkenden sevinmeye veya üzülmeye gerek yok önce bu geceye odaklanalım bu gece kar hasretimizi dindireceğiz en azından güzel bir hafta bizi bekliyor 😎
30 cmlerden 0cm e düşmesi çok garip 1 güncellenmede ilk 96 saatte gitti
-
gfs öğle güncellenmesi hiç kar vermemiş
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
yeni güncellenme kötü ankara için kuzeyi daha şanslı hale gelmiş ama değişir bence yine ortalar