Hocam dediysen geliyodur fena şeyler yalnız şu eskişehire dönmeden konyada bi acısını çıkarsaydım diyorum eskişehir zor şehir be
eskişehir daha şanslı konyadan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam dediysen geliyodur fena şeyler yalnız şu eskişehire dönmeden konyada bi acısını çıkarsaydım diyorum eskişehir zor şehir be
eskişehir daha şanslı konyadan
Telefondan bakıyorum aynı sandım dikkat etmedim 😂
canın sağolsun adamsın
Attık ya
ıconun kini attım
yarın gece ankara
Arkadaşlar modeller hâlâ ab konusunda mutabık değiller son 96 saate kadar değişir bu. O yüzden sıcaklıkla ilgili bazı bölgelerimizde sorun yaşayabiliriz. Onun haricinde yağışlarımız çok iyi bölgemizde, Şubat ayını bereketli geçireceğiz. Ve uzun soluklu bir dönem yaşayacağız. Güzel günler yakın inşAllah 😊 buraya bol bol karlar içinde fotolar atmayı nasip etsin Rabbim ❄️☃️
4 şubat ve 7 şubatta ab yi girit muğla tarafında alırsak ikisinide tadından yenmez sıcaklık sorunu çözülür bence
İç Anadolu hazırlanın muhteşem Şubat geliyor 😎😎😎
yarım metre anca yeter
Akşam güncellemesi iç egeye çalışmış daha çok bunun sebebi de bahsettiğim gibi ab nin konumu birazcık doğulama olursa bölgemiz için daha güzel görüntüler oluşur
öğle güncellenmesi çok güzeldi ha buda fena değilde sıcaklık sıkıntı
Soğuklar bi tık kırpılmış öğle güncellemesi daha güzeldi hâlâ modeller ab konusunda mutabık değiller daha çok değişir. Gfs gibi gelirse sıkıntı olabilir,yağış konusu iyi ama soğuk yeterli değil.
yağışlar baya güzel benimde tek korkum sıcaklık
Son verilere bakarsak bölgenin doğusu sivas kayseri yozgat tarafları zaten kar açısından çok rahatlar miktarı henüz belli olmamakla birlikte yağışın büyük kısmı kar olacaktır ben sistemin potansiyelli olduğunu düşünüyorum ama gfsnin kar haritaları da biraz göz boyuyor yağışlar bol ama ankara ve konya şehir merkezlerinden ziyade yükseklerin yarım metre kar alacağını düşünüyorum ab nin konumu da önemli tabi ki. Onu da yaşayıp göreceğiz
sıcaklık sıkıntısı gitmiş gibi bide sıcaklık sıkıntısı vardı o kalmamıs oyuzden yakalanan yağışı alırız gibi
öğle güncellenmesi ne yapmış öyle yaaa Ankara 50 cm kar almış
Örtü alır 5 cm 😎 foto yollarsın artık
öyle olsun hemen atayım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu gece Ankara'nın yüksek kesimlerine kar geliyor. Merkez kky olacak.
Yerguney geloo abi oraya doğru 😎☃️
1100 rakıma inermi kar havada olsa bile görmek isterim
Öyle yıllardır bu değişmiyor özellikle Ankara Kırıkkale hattı kabak gibi boşluk çıkmasıyla meşhur. Bunun birçok sebebi var aslında dağların konumu karacadağ güneydeki bize engel teşkil,alçak basıncın konumu Akdeniz'de patlayan ab'nin derinliği vs işin içinde. Daha birçok etmen mevcut yani öyle sağlam cephe yağışların alacağız ki bizi öyle keser. Önceki dönemlere baktığımızda 2007,2012 sezonu bunlara örnek
alçak basıncın konumu her şeyi değiştiriyor özellikle beypazarı tarafı ne olursa olsun boşlukta kalıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs düzeldi çok güzel geldi. Taşlar oturana kadar takibe devam 😎
merkezi boş bırakmıs ama sistem gittikçe erteleniyor ayın 5 ine ertelendi şakamı bu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfs iç Anadolu yu gömdü harika görüntüler cidden. Ama sevinmek için daha erken takip edelim inşallah
Cidden harika geldi böyle gelsinnnnn ama sıcaklık sıkıntı biraz