Konya'da kar yağışı var bakalım ilerleyen saatlerde tutacak mı
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamünaleyküm Hayırlı akşamlar
Kalp krizi sonucunda anjiyo olduk ve bir adet Stent takıldı
Geçmiş olsun tekrardan hocam
-
Sinan geçmiş olsun hocam
-
Ana akım haber sayfaları araba termometresi 40 dereceyi gösteriyor diye "ADANA 40 DERECEYE ULAŞTI" diye haber yapıyorlar vallahi çok ilginç ya.
-
Gözün aydın
Eyvallah. Kısa sürdü ama beklemiyodum yani
-
Konya'ya kar yağıyor
-
Süper ligde fazla İstanbul takımı yerine köklü takımlar daha heyecanlı olabilir mesela Kocaeli Sakarya ve Bursa gibi ben Erzurum ve Bolu'yu ayrı bir seviyorum süper ligde olsunlar isterim tabi futbolumuz ne kadar gelişir bilmiyorum ama bence yine de güzel olur
Evet şehir takımlarının süper ligde olması güzel olur dediğin gibi. Ama örnek vermek gerekirse mesela Boluspor'un daha kendine hayrı yok. Yüksek ihtimalle 1. Ligde olmaktan bayağı keyifliler ki 20 yıldır ne düştüler ne çıktılar.
-
Türk futbolunda, "futbol" artık ana mevzu olmaktan çıkalı çok oldu ve yüksek ihtimalle çok uzun yıllar ana mevzu olmamaya devam edecek hatta daha da rezil bir hal alacak. Kaos her geçen yıl her geçen ay he geçen gün katlanarak artıyor artmaya da devam edecek. Buna dur demeyi becerebilecek birileri de çıkmayacak. Türk kulüpleri olarak Avrupa'da başarı sağlayamamaya devam edeceğiz. Dünya bizi hiçbir zaman bizi futbolumuzla konuşmayacak, yarattığımız kaos ortamını ve olayları konuşacak. Türk futbolu hiçbir zaman gelişemeyecek. Bundan sonra olmaya devam edecek olayları sadece oturup izleyeceğiz ve her geçen gün utanmaya devam edeceğiz. Türk futbolu adına olumlu bir görüş belirtmenin, umutlu olmanın veya beklenti içerisine girmenin artık bi önemi kalmadı.
-
2-0 da kapattım. 2-1 de geri açtım mükemmel maçtı. Samet yine konuşturdu kendini sağolsun
Samet Karaaydın Türkiye'nin bugüne kadar görmüş olduğu en iyi yerli stoper.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İşte her zaman olduğu gibi yine darbe yiyen biz olduk.
Genelde de böyle oluyor..
Adamlar gezmeye gelir gibi geliyor gidiyorlar, bizim kulüplere ise deplasmanlar hep eziyet
Türk taraftarlar böyle bir olayı başlatsa 1080p 60fps full kalitede her saniyesini yakın çekim yaparak gösterirler, ama Avrupalıların tribünü ya, olayın neden başladığından 10 dk sonra haberimiz oluyor o da taraftar kamerasıyla falan.
-
Bizim Eskişehir'in kaderi kuru soğuk
10 dakka falan yağdı hocam biteli çok oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ah Bolu'da olmak vardı şimdi
-
Biz sisteme dahil degiliz uzaktan öyle bakicaz kuru soğuk yiyerek
Yine de belli olmaz, yüksek ihtimalle sistem boyunca bölgede aralıklarla hafif kar yağışları olur ama ne kadar olur nereye yağar bakacaz artık. Ve ben Eskişehir'in az da olsa o kar yağışlarını alacağından eminim en azından bi beyazlama olur.