Eser14 tarafından yazılan gönderiler

Evet az çok baktım..

Günümüzde olursak, bugünkü oyunu da oynamazsak ilk Portekiz galibiyetimizi alabiliriz

Ama hala eksik çok,oturmayan taşlar fazla..Defans hala işlemiyor tam olarak

Bakalım hele neler olacak

Portekiz teknik direktörü Roberto Martinez, muhteşem bir analiz yapmış bizim milli takım hakkında. Çok uzun sürmüş olması lazım bu analizin keza kimsenin aklına geldiğini düşünmüyorum. Taşları yerinden oynatacak derecede önemli bir açıklama olmuş (!). Kendisi Türkiye'nin defansa çok önem vermediğini söylemiş 😱😱😱

Sanırsam karşılıklı çıkarlar doğrultusunda kulüpler beraberlik konusunda anlaşmaya varmışlar. Hatta Nazilli'de bir futbolcu dk 89'da gol pozisyonuna girmek üzereyken defansın müdahalesiyle atak sonuçlanmıyor ve üstüne ankaraspor'lu futbolcular Nazilli de gol pozisyonuna giren futbolcuya sitem edip üzerine yürüyorlar maçın videosunda.

Semih Ö. , aşağıda atacağım maç hakkında herhangi bir bilgin var mıdır ? Bu maçın sonucu, zonguldakspor'un küme düşüp düşmeyeceğini doğrudan etkiliyormuş. Hiçbir takıma karşı bir art niyetim yok bu takımları zaten takip etmiyorum fakat bu istatistikler nasıl mümkün olabilir anlamış değilim. (Beraberlik durumunda Ankaraspor playoff'u , nazilli de küme düşmemeyi garantiliyormuş.)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bu tff yönetimi topluca başımızdan defolup gitmediği sürece alınan herhangi bir karara şaşırmamak lazım. Ümit milli takımın ihtiyacı varsa neden en baştan itibaren orada tutmuyorsun mesela ? Dalga geçer gibi önce A millî ye çağırıyorlar sonra geri gönderiyorlar.

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'ta forma giyen ve transfer döneminde adı sık sık Türk kulüplerine de yazılan Paul Pogba, doping yaptığı gerekçesiyle 4 yıl futboldan men edildi.

Sakatlık üstüne sakatlık... Zaten kariyeri uzun zaman önce bitme noktasına gelmişti şimdi üstüne bir de bu... Bu kadar hızlı çıkış yakalayıp bu kadar çabuk sönmesi sadece sakatlıkla açıklanacak bı durum değil açıkçası.