bir sorum olacak modeller mi endekslere göre değişir yoksa endeksler mi modellere göre ?
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yeni yılla beraber kışa güzel bi giriş yapıp bol karlı günler görmek dileğiyle hepinize hayırlı günler
-
Şeytanın bacağını kıralım artık
-
14437 puanım mevcut. Acemi üyelikten usta üyeliğe geçiyorum galiba. Son 563 puan. Sadece benim katılabileceğim anket düzenleyelim
Hayırlı olsun hocam
-
Hasta olan herkese geçmiş olsun Allaha şükür ben hasta olmadım bu sene baya dayanıklı çıktım umarımda olman sınav haftama şurda 1 haftadan az kaldı
Finallere 1 hafta kala telaş sardı vallahi hocam
-
2018 de sadece 1 martta havada kar görmüştük 1 2 saatlik sonra kışa veda etmiştik en berbat kış olabilir
2018 kar anlamında hatırladığım en kötü kış. Ocak sonuna doğru 1 gün kar yağdı, ondan sonra şubat sonu gibi çok az bi kar yağdı ve kış bitti. Sanki hiç kış yaşanmadı o sene, hava sıcaklıkları da doğru düzgün düşmedi.
-
Sinan 1 aralıkta senaryoları yazmışsınız halen o gün yazdıklarını gibi mi bekliyorsunuz yoksa değişimler var mı ? Merakımdan soruyorum.
-
Messi arjantini tek başına taşıyor vallahi. Gölüm mutlu sona ulaşmasından yana. Eksik kalan son parçayı tamamlayacak.
-
Hayırlı akşamlar herkese. Bu güne kadarki duruma bakacak olursak doğu illerini geçtim, dağlara bile doğru düzgün kar yağmaması normal bir durum mu, tarihte örnekleri var mı hiç ?
-
İyi günler . Gfs uzak bi tarihe de olsa ciddi sistem emaresi göstermiş. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl değişecek.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
25 Ekim'de gerçekleşecek. Tutulma, Türkiye saati ile 12.40 ile 15.05 arasında yaşanacak; Güneş'in yaklaşık yüzde 50'si, Ay tarafından örtülecek
Hayatımdaki ilk tutulma olayını yaşayacağım sanırım
-
Hayırlı geceler
-
Hava 13 derece. Yağmur da yok. Bolu'nun nasıl bir iklimi var anlamış değilim daha 2 gün önce 30 dereceydi
-
Haftaya batı karadeniz ortalama 25-50kg şiddetli yağış
Orta ve Doğu karadeniz ortalama 75-200kg çok şiddetli yağış gözüküyor haftasonu daha net yağış tahmini yapılır.
Bölgenin kıyıları için mi yoksa tamamı için mi
-
Hayırlı akşamlar
Direkt kış geldi.