Ali Koç:
"İçinde bulunduğumuz ekonomik ortamda bu sezonun sonunu getirmemiz mümkün görünmüyor. Büyük, küçük kulüp hiç tartışmıyorum. Nefesimiz, önümüzdeki aylarda kesilecek."
E bu direkt iflas açıklaması. Ben pek anlamadım açıkçası.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAli Koç:
"İçinde bulunduğumuz ekonomik ortamda bu sezonun sonunu getirmemiz mümkün görünmüyor. Büyük, küçük kulüp hiç tartışmıyorum. Nefesimiz, önümüzdeki aylarda kesilecek."
E bu direkt iflas açıklaması. Ben pek anlamadım açıkçası.
Jesus'un gözüne uyku girmiyodur şu an. Lucescu'dan intikam almak için her şeyi yapacaktır. Kendisi sabah akşam, her maçtan sonra oyuncularımız savaş mağduru, konsantrasyonları düşük diyip duruyor. En son fenerbehçe maçında tribünlere karşı kievlilerin hareketlerine bakacak olursak pek öyle bir şey görünmüyordu ama bakıp göreceğiz.
Bizim tarafa da yöneldi ama teğet geçermi bilemiyorum geçende böyle bir radar vardı hafif yağışla geçti kütleler güç kaybederek geliyor nedense
Ermiezse çok fazla yağış yapar 10 dk da göl oldu her taraf
Bolu'yu kırmızı kütle vuruyor inanılmaz bir hava var dışarıda
Sinop tarafına koşa koşa gidiyor Sinop dikkat etsin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben ilk kez pembe bir kütle görüyorum. Mümkünse dağlara falan vursun yerleşim alanlarına vurmasın.
Bolu'da yağış yok %70 nem var
Allahım saat 8 olmuş üstüne bi de yağmur yağmış Bolu gibi memlekette bu saatte bu sıcak ne
Bu Gün Günlerden Adanademirspor. Mavi Şimşekler Çakacak Şimşek Gibi 😀😀
Bir fenerli olarak bu sezonki ilk ciddi sınava çıkacağız gibi duruyor.Hak eden kazansın.
Çok değişik bir hava var dışarıda. Bulut neredeyse yok ama şakır şakır yağmur yağıyordu 5dk önce. Yerlerde ıslanmadı. Bayağı dengesiz.
Austria Wien tribününden, Altay Bayındır'a davul tokmağı fırlatıldı.
Altay Bayındır yerde kaldı.
Uefa'nın ne kadar adil olduğunu ilerleyen günlerde göreceğiz.
Vay arkadaş 1 saat aralıksız gök gürledi ama bir damla yağmur düşmedi
Batı Karadeniz'de de yağışlar olacak yarin
Dün akşamüstü fena fırtına vardı bolu'da. Birazdan yine fırtına başlayacak
Organize
Hangi harf ile bitiyorsa o harf ile bir kelime lazım Eser.
Abim zaten öyle. Bi yanlışlık oldu herhalde
Hatta şimdi kırmızı oldu