Yağışlar o kadar yerel ve ani ki radar takibi yapmak anlamsız kalıyor. Aniden turuncu bir kütle oluşuveriyor bölgede.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Fenerbahçe Kulübü'nün Youtube kanalı çalındı.
Bu haber gerçekse eğer Fenerbahçe’nin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi
Doğru, çalındı. Hatta bütün videolar silinmiş. Eğer videolar elle tek tek silindiyse nasıl geri yükleyecekler bilmiyorum fakat hesabı korumak adına videoları gizliye de almış olabilirler. Cidden çok ilginç.
-
Hayırlı günler
En son yağmur yağalı 1 ay oldu herhalde. Ankara'ya bile bizden sonra 2 defa yağmur düştü.
Az önce yağmur başladı. Şansa bak.
-
Hayırlı günler
En son yağmur yağalı 1 ay oldu herhalde. Ankara'ya bile bizden sonra 2 defa yağmur düştü.
-
Bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler Sahutt. Zaten bu aralar maalesef işin sonu bir şekilde kuraklığa çıkıyor hep. Ayrıca geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
-
11 Transfer ama aralarında santrafor yok. Ali koç yine son haftaları bekliyor santrafor transferi için. Dün açıklama yaptı.
-
Twitter'da bir hava sitesi,bu haftaki hava ile alakalı yazdığı twitte "gece yastıklarda terleme yapabilir" yazmış. Hayatımda hiç böyle bir yorum görmemiştim, artık meteoroloji haberleri böyle veriliyor sanırım
-
Gündüz vakti yağan karın erimeden tuttuğu bir sistem yeter
-
Resmi Süper Lig Twitter Hesabı Açıldı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Biraz erken bir karar olmuş. Bi 10 sene falan daha bekleyebilirlerdi halbuki
-
Herkese hayırlı akşamlar
-
Fenerbahçe yedeklerle mi çıkmış bana mı öyle geliyor ? Madem bu da lige asılacaktı İsmail Kartalı’ın suçu neydi ligde geldiğinde çok başarılı işler yaptı geçen sene
Yedek yok mustafa, altay ve joshua king sakat sadece. Ayrıca daha 3. Resmî maçta bir takımın asları ve yedekleri belirlenemez zaten
-
Fenerbahçe, oyuncuların sağlık durumunu açıkladı.
• Ferdi Kadıoğlu - Kasıkta zorlanma
• İrfan Can Kahveci - Darbeye bağlı zorlanma
• Joshua King - Burkulma
• Altay Bayındır - Diz travması
• Joao Pedro - Üst adale yırtığı
Fenerbahçe sayesinde "daha kötü ne olabilir" lafını kullanmıyorum artık çok şükür.
-
Ülkede nem oranı %3 olan yerler var
-