Aşırı bi yağış olmadı çok şükür. Hatta 1 saat falan yağdı sonra çiselemeye kadar düştü.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bolu'da yarım saattir çok kuvvetli sağanak yağış var. Giderek artıyor yağışın kuvveti
-
üniversite sınavına giren sınavdaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. Umarım en iyi sonucu alır ve istediğiniz üniversiteye girersiniz.
-
bugun nisan i andiriyor hafif serin kapali bir hava var bursada.
selamlar....
Selamlar. Bugün bolu'da da düne nazaran bayağı serin bir hava var. Rüzgar kuvetli.
-
Karabük mayıs ayında 28-30 derecelere kadar çıkmasına rağmen bu bile mevsim normallerinin altında bırakmış. Acaba mevsim normali kaç derece
-
inanılmaz bir sağanak, dolu ve fırtına var dışarıda 20 dakikadır aralıksız devam ediyor evin içi bile su aldı hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım burda. Cam balkon göl gibi oldu
-
Bolu'da dün akşam saat 8'den gece 1'e kadar gökgürültülü fırtına vardı. Tek sıkıntı ise bu 5 saat içinde sadece 10 dakika yağmur çiseledi.
-
Herkese hayırlı günler . Bayağı olmuş girmeyeli
-
Hayırlı günler
-
Hayırlı akşamlar. Dün saat 6 civarı 22 dereceydi, bugünse 3 derece. En son ne zaman böyle bir sıcaklık farkı oluşmuştu hatırlamıyorum.
-
Şu an kuvvetli fırtına ve gök gürültülü yağmur var
-
Nihat özdemir görevini yerine getirdi, türk futbolunu rezil hallere düşürüp istifasını sundu. Ve maalesef yaptıklarının hesabını vermeden sessiz sedasız bir şekilde gidecek. En çok da ona üzülüyorum. Umarım yerine gelecek başkan ile beraber gelecekte bir umut ışığı görürüz türk futbolunun düzelmesi adına.
-
selamlar arkadaslar
Aleykümselam hayırlı günler
-
Çok ilginç bir hava var dışarıda. Saat gece 12 olmasına rağmen gram soğuk yok. Normalde temmuz geceleri bile serin olur burda.
-
Hayırlı günler. Hava 17 dereceymiş şuan da, 17 derecede bu kadar üşüten bir hava olur mu bilmiyorum.