Bu sabah yine kar yağdı. Şuan da hafif devam ediyor. Artık bahar gelsin
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
MSÜ sınavına giriyor musunuz arkadaşlar?
Evet
-
Hayırlı geceler
-
Zonguldak Meteoroloji Radarında son durum
kar ölçümlerini de mi burda yapıyorlar
-
1 tane adam akıllı kütle yakalayalım başka bir şey istemiyorum. Sadece 1 tane
-
1 cm kar var.Yağış kütleleri tam Bolu sınırına kadar gelip eriyor. 30 km daha kuzeyde olsaydık şuan belki 15 20 cm kar vardı.
-
Şu an zonguldak açıklarındaki büyük kütle bahsedilen vortex'in yağışı mı ?
-
Devre arası sahayı temizlemediler bence saçmaydı temizlememeleri
Anladım.Ben de onun için sormuştum. Temizlemedilerse eleştirecektim ki sen zaten eleştirmişsin.
-
mustafa28 şu an sahada olan kar maçın 2. Yarısında yağan kar mı
-
Bolulu kardeşim bile kara doyamamış hala demekki bizde doymamakta haklıyız 😂
Bağımlılık gibi birşey bu. Bir kez yağdı mı daha fazlasını istiyorsun . Ama şaka bir yana, Allah'a çok şükür ocak ayında istemediğim kadar kar aldım. 15 güne yakın yerden kalkmadı.
-
Güneş açmıyor fakat yağış durduğu zaman ufak erimeler var yalnız şuan -1 dereceyiz beklenenden soğuk gidiyoruz gibi geldi bana
Burda arada bir güneş açıyor,kar yağmasına ve hava -3 civarı olmasına rağmen kar tutmuyor.1 cm kar var sadece. İlginç.
-
Yağış hafifledi 1-2 saattir bekliyoruz
Sizde güneş açtı mı ? Bir de açtıysa güneş vurunca karda erime oluyor mu ?
-
sahilden 50 km kadar etkisi fazla olacak sonrası mesafe arttıkça azalır
Bolu'nun merkezi etkilenir o zaman. Teşekkür ederim cevabınız için
-
THE_AZOR fotoğrafını attığın yağışlardan batı karadenizin iç kesimleri de etkilenecek mi acaba yoksa kıyı kesimlerle mi sınırlı kalacak ? Bu aralar hocalarımız meşguller sanırım sorulara pek fazla cevap alamıyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 5 dakikada yıkıldı ortalık. Azcık uzun süreydi şaşardım zaten