Tatil yapmama ve çalışanlara izin vermemelerinden bahsediyorum tabiki "kendilerine güvenmeleri" derken
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Semih Ö. sizin belediye kendine fazla güvenmiş sanırım. En son bolu belediyesi'de ocak ayında yağan karda kendine çok güvenmişti. En sonunda pes ettiler, hiçbir şey yapmayıp, önlem almayarak sadece kar yağışının durmasını beklediler. Üstüne üstlük kar durduktan sonra yoldaki kar ve buzları da temizlemeyerek tüy diktiler.
-
Vortex akşam
Bolu etkilenir mi acaba yoksa kıyılar mı sadece
-
Şu yarım saattir yağan karın tutmaması tam bir akıl tutulması. Aradan güneş vuruyor diye, kar yağışının -3 derecede tutmamasını anlamıyorum. İlla -20 derece falan mı olması gerek ?
-
Bölge sorumluları cevaplarsa daha iyi olur ama kuzey kesimleri daha şanslı
Teşekkür ederim. Daha önce de sormuştum fakat bi cevap alamadığım için sana tekrardan sordum.
-
Batı Karadeniz rekora gidebilir yeniden
Reis bu yazdığın sanırım kıyı kesimler için yanlış anlamadıysam. Peki Bolu'nun durumu ne olur acaba? Yoğun kar yağışları olur mu yoksa bi kaç cm ile mi yetiniriz
-
Önümüzdeki sistemde Bolu'nun durumu kar bakımından ne olacak acaba, hocalarımdan biri görürse cevap verebilir mi ?
-
Gün batımında güneş vururken yağan kar
-
MGM dün saatlik tahminlerde Giresun'a yoğun kar ikonu koydu, kar nerdeyse hiç yağmadı, bugünde bulutlu ikonu koydu, yoğun kar yağıyor😄
Tam tersini yazarak totem yapıyolar. Onların tahmini de öyle tutuyo
-
Bunun bi ihtimal azcık kıyısından köşesinden batı karadenize uğrama ihtimali yok mudur
-
Yer seviyesi sıcaklığı kar'ın birikimi için önemli bir etmendir.Mart ayında Ocak ayı gibi uygun şartlar olmaz.
https://www.meteopt.com/modelos/meteogramas/
Buradan konumunu seçip bakabilirsin.
Teşekkür ederim
-
Ayrıca zaten 850 hpa'da -12 derece varken sıcaklık 700 rakımda -3 -4'ü geçmemeli
-
Ara ara güneş aciyosa normal eğer aralıksız yagiyosa sıcaklık yanlış.
Yani evet güneş aradan hafifçe vuruyor fakat yağış cidden tipi şeklindeydi ve gram tutmadı. Şuan hafifledi yağış ve hava parçalı bulutlu.
-
-3 derecede yağan karın tutmama sebebi nedir
Bilen birisi ya da hocalarım cevap verebilirler mi acaba ? Yaklaşık 1 saattir tipiye yakın kar yağışı var fakat tutmuyor. Bu sabah yağan kar da tutmadı. Hava -4 derece
-
-3 derecede yağan karın tutmama sebebi nedir