Marmara'ya mart ayında az daha -16 indiriyordu.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın batı karadenizde deniz etkili yağışlar mı olacak acaba ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bolu yine sürprizini yaptı. Şubatı boş geçmedi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bolu merkez. Kar değil kartopu yağıyor dışarıda
-
Şu an kar değil kartopu yağıyor
-
Bolu'da kar başladı
-
Sisteme gücü dışında bakarsak, gelmesi kesinleşti mi acaba yoksa gelmeme ihtimali de var mı
-
Cuma gecesi kar yağarken, şu an ise 16 derece
-
Neyse çok önemli değil 5 dakika sürdü
-
Bolu'da lapa lapa kar var. Etraf beyazlamaya başladı.
-
Bunu sene başında yap hiç sorun olmayacak. Belli bir sistem ve program oturttuktan sonra neden yapıyorsun ki? Kendi sistemini geç. Öğrencilerin sistemi bozuldu. Klasik saçma sapan Türkiye eğitim sistemi. Ağzımı bozmak istemiyorum çok sinirliyim çünkü
Ben sana söyleyeyim, 1 ay sonra tekrar 135 dakikaya indirirlerse şaşırma. Çünkü ne yaptıkları belli değil bunların . Sınav süresi artınca öğrenci başarısı artacak zannediyorlar. Halbuki bu bir eleme sınavı.
-
Hayırlı aşkamlar
-
Elinize sağlık hocam
-
Bolu'da kar ne zaman başlar acaba ?
-
Hepinize hayırlı akşamlar