Isparta belediye başkanının açıklamalarını okudum. Bazı kısımları var ki yalan haber olmasını umuyorum. Cidden umuyorum.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı günler
Hafta sonunuz güzel geçsin
-
Diğer güncellemelerde düzelmesi dileğiyle. Ellerine sağlık Hasan61
-
15 indeki sistem görünmedi lütfen aciklama sistem iptalmi cografyaciburak
Bunlar 360. Saatler, 50 takla atar bu görüntüler daha
-
Avrupanın batısı neredeyse kış yaşamadı bu sene. Doğu avrupa çok daha şanslı.
-
Kardeşim mgm gün içerisindeki en yüksek sıcaklığı yazıyor. Sabah 8 10 derece iken öğleden sonra kar yağabilir.
Yok onu biliyorum zaten. Eskiden çok takip ederdim, yüksek sıcaklık değerlerinde kar ikonu koyabiliyorlar ertesi gün de 10 11 derece olmasına rağmen. Sadece bu sistem için değil. Neyse sonuçta devletin bir kurumu elbette vardır bi bildikleri.
-
Hayırlı günler hayırlı kandiller
-
En düşük sıcaklık 7 dereceyken karla karışık koyup neden insanların aklıyla dalga geçip, umutlarıyla oynuyorlar ? Gerçi bunların biri yağmur, biri karla karışık, biri kar ikonu koyuyor o yüzden çok da kafa yormamak lazım.
-
2 3 gün içinde 70 cm kar yağdı, 2 haftadır erimiyor. Eriyen kısımlar da yollarda göller oluşturuyor. Yürümek zor. Kaldırımlar 10 gündür karla kaplı. Millet yolun ortasından yürüyor. Ana yollar dışındaki yollar kar çamur.Olması gereken mi bu, yoksa biz mi biraz fazla hizmet bekliyoruz belediyeden.
-
Sen bugün bolu icin neden beklentiye girdin ki zaten mgm batı karadeniz kıyı kesiminde 10 20 cm bekleniyor dedi
Bolu'ya da yoğun kar uyarısı vermişti 10-20 cm. Neyse yağmadığı iyi oldu zaten kaldırımlar ve yollar berbat halde kardan çamurdan. Fazlası zarar artık.
-
Mgm'nin beklediği 10-20 cm'lik kar yağışını 10'a bölün işte o zaman gerçek yağan kar miktarı çıkıyor.
18-19 ocak istisnadır tabiki
-
Mgm'nin beklediği 10-20 cm'lik kar yağışını 10'a bölün işte o zaman gerçek yağan kar miktarı çıkıyor.
-
Yağış bayağı yavaş ilerliyor. Karada Bolu'ya kadar sokulur mu bilmem.
-
Dışarıda bir anda kuvvetli rüzgar çıktı. Arkası kar sanırım.
-
Neresi olduğuna bakmadım fakat %90 dörtdivan. Geri kalan %10 gerede olabilir.