Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ah Bolu'da olmak vardı şimdi
-
Biz sisteme dahil degiliz uzaktan öyle bakicaz kuru soğuk yiyerek
Yine de belli olmaz, yüksek ihtimalle sistem boyunca bölgede aralıklarla hafif kar yağışları olur ama ne kadar olur nereye yağar bakacaz artık. Ve ben Eskişehir'in az da olsa o kar yağışlarını alacağından eminim en azından bi beyazlama olur.
-
Bölge 3 gün boyunca -5 derecede rüzgarla ayaz yiyecek. Yağışın en kuvvetli olduğu gün sistemin giriş kısmında, onda da sıcaklık 2-3 derecelerde
-
Bölge yorumlarına bölge konusundan devam edelim arkadaşlar.
Bölgenizle ilgili sorunuz varsa sinan abiyi etiketleyin yeterli. Böyle gelsin böyle gelmesin yorumları görürsem temizleyeceğim yorumları
Kusura bakmayın ben de daha dikkatli olurum 👍🏼
-
Aynen Konya'nın neresindensin
Selçuk üniversitesi tarafındayım hocam üniversite okuyorum
-
Yani yağış artar diyorsun iç bölgelerde nasibini alır mı kuru soğuk yiye yiye kuru fasulye olduk 🤣
Vallahi Konya'nın kuru soğuğunda sabah akşam rüzgar yemekten bıktım artık
-
Önümüzdeki sistemde inşallah sadece kuru soğuk almayız. Konya ve Ankara'ya doğru düzgün kar bile yağmadı.
-
Hayırlısı ile gelir inşallah 👏
Vallahi uzun bi süredir bu moddayım kar ve soğuk konusunda
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bolu'da şu dakikalarda ilk kez adam akıllı bir beyazlama oluyor. Deniz etkili yağış sayesinde.
-
Batı Karadeniz de kar yağışları deniz etkili mi olacak yoksa cephe geçişi gibi mi. Merak ettim.
-
Bolu merkezinde hafif kar geçişleri oldu bakalım yarın tutan bı kar yağacak mı
-
Ege'de görülen bu sürekli depremler acaba normal bir süreç mi ? Yani eskiden de bu tarz depremler silsilesi oluyor muydu bilgisi olan var mı ?