Eser14 tarafından yazılan gönderiler

TFF yetkilileri şu anda Ankaragücü stadını inceliyorlar 18 Aralık'ta oynanacak Ankaragücü Galatasaray maçı için.

Kaynak:

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Fenerbahçe'ye orta saha (8 numara) ve king giderse bı tane kanat forvet lazım. Saldana menajer ittirmesi gibi duruyor pek içime sinmedi açıkçası. Lincoln ün gitme ihtimalinin sebeplerinden birisi de zajc denilen elemanın gitmek istememesi ve bu nedenle yabancı kontenjanını sıkıntıya sokması.

Hull City Abdülkadir Ömür için Trabzonspor ile anlaşmaya vardı

Oyuncu haftabaşı İngiltere'ye gidecek

6 Milyon Euro Seviyelerinde transferi gerçekleşti (Hasan Tuncel)

Manchester City 26 milyon teklif ettiği zaman gitmesine izin vermeyen Ahmet Ağaoğlu'na burdan alkışlarımı yolluyorum :alkıs: . Bir oyuncunun kariyeriyle ancak bu kadar kötü oynanabilir. Çok üzücü gerçekten.

Koyu bir Fenerbahçeli olarak elenme ihtimalimizin yüksek oldugunu düşünüyorum zaten bize karşı 11 kişi defans yapan sumudicaya karşı İsmail hocanın yedek kadroyla çıkacağını düşünüyorum umarım yanılırım...

Fenerbahçeli futbolcular, bir önceki maçtan sonra "kim İsmail Kartal" deyip kendi aklinca İsmail Kartalı küçümseyen sumudica ya gereken cevabı en güzel şekilde sahada verecektir. Kimse maçtan sonra, hele kaybettiği maçtan sonra sorumluluk almak yerine böyle saçma sapan açıklamalar yapamaz. Herkes haddini bilecek.

Eskiden kışın bu zamanları iç kesimlere kar yerine yağmur yağdığı zaman şaşırırdım. Eskiden iç kesimlerde hava sıcaklıkları bu dönemlerde 15 derecelere çıktığı zaman hep tuhaf gelirdi arkasından soğuk hava beklerdim.

Şimdi ortalama sanki 10 derecelerde geziyor. Tabi her kış böyle değil, çok soğuk kışlarda yaşanmıştır son zamanlarda fakat iç kesimler için bile böyle konuşuyorsam kıyıların hali harap demektir. Siz ne düşünürsünüz bilemiyorum tabii...