Antalya Kaş’ta kar yağışı başladı. Evet yanlış okumadınız KAŞ’ta 😂. Gece geç saatlerde merkezde de yağması bekleniyor.
Merkezde tutucu bir kar bekleniyor mu yoksa görsel mi olacak ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAntalya Kaş’ta kar yağışı başladı. Evet yanlış okumadınız KAŞ’ta 😂. Gece geç saatlerde merkezde de yağması bekleniyor.
Merkezde tutucu bir kar bekleniyor mu yoksa görsel mi olacak ?
Nereden bakıyorsun
Merak ettim sıcaklığı, mgm'den ve birkaç radardan daha baktım. Şu an -1 gösteriyor.
1500 hpa'da -10 varken hava nasıl 0 derece ? Rakım 750
cheemshiba hocam tokat'ta sıcaklık kar değerlerine gerilemiş duruyor. Bundan sonra alacağınız yağışlar kar şeklinde düşer.Ama ne kadar alırsınız işte orda radar takibi yapmanız gerek.
Esasında beklenen vorteks anlık takip edilmeli yukarı seviye de iyi durumda olduğu için yağış daha da kuvvetli hal alabilir karada çünkü yukarı da bekleyen -42 karşılayacak aynı zaman da sistemi..Nemlilik oranı harika duruyor benim beklentim yağış anında 2017 etkisi cm olarak tatmin etmese de yağışı denk gelecektir belki de anlıl etki olarak geçebilir 2017 yi..Burada anlık diyorum yani yağış süresi ve birikimi itibari ile bu yorumu yapıyorum
Önceden belirttiyseniz kusura bakmayın görmedim. Bu dediğiniz vorteks'in yağış olarak il veya bölge bazında (istanbul dışında) nereyi vurmasını bekliyorsunuz ?
Bolu'da kar bayağı etkisini artırdı. Yollarda herhangi bir problem yok şuana kadar. Fakat kaldırımlar bildiğin yok olduğu için herkes yollardan gidiyor ki bu da belediyenin iş bilmezliğine yazar.
sıcaklık gittikçe artıyor 4.2 oldu sebebi ney ki böyle oldu
Sistem girmeye başlayınca düşecek. Şuan sınırda tokat
Şu ana kadar kayda değer bir kar yağışı olmadı Bolu'da. Neyse insanların yolda kalmasından iyidir. Belediyenin bir şey yaptığı yok zaten
Bu radarlar hep boş fakat hep de yağış var maşallah. En son 3-4 gün önce radarlar boşken az daha kar rekoru kırıyorduk.
Çok kuvvetli bir rüzgar var bolu'da.
Cerkes55 hocam DEK oluşumları ne zaman başlar batı karadeniz adına
Hangi radar'dan bakıyorsun.
Mgm'den. Yalnız zonguldak radarını açtıktan sonra MAKS kısmına tıklaman herek çünkü radar bozuk
Kar bayağı yoğunlaştı bolu'da. Çizgi şeklinde bir yağış hattı tam olarak şehir merkezinin üzerinden geçiyor.
Tahminin şimdilik de olsa yanılmasına sevindim ilk kez. Hafif kar yağıyor 4 5 saattir.