Daha bugün yolda 3 tane arabanın kalkmasına yardım etmeye çalıştık ve 3'ü de kalkamadı. Daha ne kadar yağacak bilmiyorum. Belediyenin kendi araçları yetmemiş, Ankara büyükşehir belediyesi araçları bugün yolları temizliyorlardı. Hayırlısı bakalım daha ne kadar yağacak.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kötü yönde mi ?
Tamam yüksek basınç girişi varmış şimdi gördüm
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu haraket yokmu herşeyin başı
Kötü yönde mi ?
-
Rahat rahat bakamadım ..Donar durur, bekletir beni.. Sanırım buda bizim tel ile alakalı Eser14
Eline emeğine sağlık,süper görüntüler.
Videonun kalitesi biraz fazla yüksek kalmış, benden kaynaklı büyük ihtimalle
-
Bolu/Merkez
-
Bolu/Merkez
-
Ömer tebrikler, başarılar
-
Sinan başkan tebrikler bir kez daha
-
Kartalkaya nasıldır şuan kamera varmı oralarda
Canlı Yayın Kartalkaya - Kartal OtelKartal Otel 1978'den bu yana kayak ve snowboard tutkunlarına aradıkları konforu, kaliteyi, estetigi Köroğlu Dağlarının 2000 metre zirvesinde sunar.kartalotel.com -
Bolu'da okullar haftanın 4. gününde de tatil edildi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nokta koymak için erken cuma beklenmeli işin içinde siklon var ama gfs gibi gelebilir şu görüntüde icon kaç gündür ısrarcı mesela bu görüntüde bakalım iç kesimlerde evet büyük bir yığılma olacak gibi duruyor. Hayırlısı olsun diyelim.
Hocam Bolu'ya yağmasın artık gözünüzü seveyim böyle devam ederse afet boyutuna yaklaşacak merkezde dahi yollarda kalan kalkamayan arabalar var. Fatura ödemeye dahi çıkamadım. Daha yağarsa 1 metreyi geçecek bu gidişle ve halen devam ediyor. Diğer şehirlerimiz alsın.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bolu/Merkez
-
Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Kastamonu buralardan arkadaşlar yok mu fotograf atsanıza şenlensin ortalık.
Bolu'da kar rekoru kırılacak. Mgm'nin ölçümüne göre 70 cm var şu an. Rekor 72 cm