Benim olduğum yeri fena bir yağış vuracak birkaç dakika sonra
Muhteşem yağıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim olduğum yeri fena bir yağış vuracak birkaç dakika sonra
Muhteşem yağıyor
Benim olduğum yeri fena bir yağış vuracak birkaç dakika sonra
Mgm ye göre bugün yarın yoğun kar yağışlı. Bakıyorum ne kıyıda ne iç kesimlerde tek damla yok. Sadece az önce Alaplı tarafında Bi geçiş oldu o kadar. Akşama doğru kütleler belirecektir denizde bekliyoruz. Az önce tek tük de olsa kar taneleri gördüm konumumda. 6 derece olmasına rağmen dewpoint sıfırın altında şimdilik
Hocam az önce radardan baktım. Farkettiyseniz kütleler ilginç bir şekilde bartın'ın doğusundan sonra iç kesimlerde oluşuyor. Yani sizin iç kesimlerinizde kütle oluşuyor kıyıda değil.
Burada hiç birşey yook :'D
Yağış mı yok acaba yoksa yağmur mu var ? Aslında yağış olsa kar veya karla karışık olarak düşmesi lazım sizin orda. Dewpoint değerleri uygun kar yağışı için
Zonguldakli67 hocam batı karadenizde ilerleyen saatlerde yağış konusunda bi artış var mı yoksa sistem ömrünü tamamlıyor mu ?
Bizim burda bayağı bi güneş açtı. Arada bi kar geçişleri oluyor sonra tekrardan güneş. Özlemişim böyle havaları.
⁸
Günaydınlar herkese
Bartın sanki gece vakti karasal iklime dönüyor, kıyı ili olmasına rağmen gece sıcaklıkları iç kesimler kadar soğuyor bazen, pek önemsenecek bir nokta değil sadece dikkatimi çekti. Bunun sebenini bilen var mı ?
doğum günüm değil model sayfasında pasta emojisi attılar hayırdır inşallah.
Yeni geldi ya biraz cılkını çıkaralım
Cerkes55 hocam Bolu'da örtü oluşturacak kuvvette bi kar olur mu yarın veya öbür gün ? Yani beklentiye girmeye değer mi daha doğrusu ?
Yuh azora bak
Sinan hocam bu sizin beklediğiniz sistem, değil mi ?
Karabük 13 ocak sisteminde kıyı şehirlerinden daha sıcaktı 😁
Ya. Bi göremedik kendi ülkemizde şu morları beyazları Sinan qbi sen anladın
Naptınız hocam beyaz ne haliç'imi donduracaksınız :'D
selamun aleyküm
Aleykümselam. Hayırlı akşamlar