Evet biraz fazla erkenden umutsuzluğa kapılmışız umarım şuan yağdığı gibi devam eder
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Düzcede konumumda şuan tipi gibi bir yağış var 5 dakikada arabaları beyazlattı
Peki düzce'ye bolu'dan daha çok kar yağması
-
Sanırım örtü yapmayacak radar da düzgün kütleler yok
-
Bolu'ya kar beklentisi devam ediyormu yoksa doğru düzgün yağmadan kayacak mı sistem
-
Allah'ım yarabbim bolu'da yine yağış boşluğu var.
-
Herhangi bir değişim var mı sizce ?
-
Fevzi Burak hocam Batı karadeniz'deki dek bantları Bolu'yu etkileyebilecek şekilde mi şu anlık ? Yani en azından beklentiye girmeye değer mi ?
-
Vay vay vay ne diyorsunnnn 🙂
Sana göre bu şekilde gelme olasılığı yüksek mi 19-20 ocak'taki soğuk salınımın, yoksa soğuk çıktılardan biri mi
-
1020 oluştu marmaraya batı karadenize yağış bırakacak. Batı bölgeler adına güzel
-
Eğer sistem gelmezse dahi havalar uzunca bir süre soğuk kalacak gibi
-
Hepinize hayırlı geceler
-
Kadir Emre hocamız hala forumda mı bilmiyorum, fakat önümüzdeki 13 ocak sistemiyle alakalı son attığı videoyu izleyebilirsiniz.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
Kısa dönemde manevra yapan gfs olunca uzun vadede hiç güven vermiyor
Yani evet o kadar model arasında yalniz kalmış, umarım diğerlerini de yanına çeker, yine de biraz temkinli yaklaşmakta fayda var vade kısa olsa da.
-
Birşey sormak istiyorum. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen. Ecm'de bildiğim kadarıyla ull yoktu. Şimdi gfs ull'yi ülkenin tam ortasına sokuyor. Nasıl ecm'ye benzemiş oluyor o zaman? Bilmediğim için soruyorum arada kaldım.