Bu teğet geçerse çok büyük kayıp
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Beklediğim böyle bir şeydi
Azora 2 fiske vurdular hemen yattı aşağı
-
Yuh iskandinav yükseğine bak 1045 olmuş
-
Eser14 hocam sizin orası da mı kütle yakalayamıyor
Yok bayağı güzel kar geçişleri oldu bugün. Ortalık beyazladı, fakat asıl büyük kütleler hep teğet geçti. Bu gösterdiğim gelirse coşarız fakat büyük ihtimalle gelene kadar yok olurlar o kadar mesafe kat etmeleri zor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sadece bi ümit...
-
Düzce 264 rakım çok güzel güneş var
Rüzgar şuan kuzeybatılı esiyor. Daha kuzeyli esse iç kesimlere daha iyi yağış bırakacak. Öğle saatleri zaten hava biraz ısınır ama akşam ve gece saatlerinde şans hala devam ediyor. İş tamamen radar takibine kaldı şuan
-
Günaydın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
10 dakika içinde bu hale geldi, aynı hızda devam ediyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bilal Tan hocam rüzgarın yönünden kaynaklı biz tam o maviyle gösterdiğim yağışsız kısımda kalıyoruz. Gece saatlerinde değişmesini umuyorum.
-
Ayrıca şuan hava 0 derece civarında. Eksiye düşmeden pek bi örtü yakalama şansımız yok.
-
Hayatımda bu kadar üzgün yıkılmış moral bozukluğuna girmiş bi halim daha olmadı
Ben alıştım hocam sıkıntı yok benim için. Artık eskisi kadar çok kar yağmıyor buralara malesef. Biraz da bahtsızlık var kütleler bolu ovasına yaklaşınca yok oluyor.
-
Saat 12 den itibaren gözünüz radarda olsun rüzgar yönü bir tık değişiyor yıldıza daha yakın olucağından daha da şansımız artacak
Saolasın bu bilgiyi verdiğin iyi oldu. Ben de az önce bakıyordum rüzgarın yönüne. Bu gece artık uykumuz gelene kadar radar takibi yapacağız
-
Önce ali koçun gitmesi gerekirdi
Abi çok söyledik, artık ne söylesek boş. Son kurban da pereira oldu. Halbuki asıl sıkıntı en başta.
-
Fenerbahçe, Vitor pereira ile yollarını ayırdı.
Kaynak: https://mobile.twitter.com/Fenerbahce/sta…992424599379970
Fakat asıl sorumlular hala koltuğunda oturmaya devam ediyor.
-
Fenerbahçe, Vitor pereira ile yollarını ayırdı.
Kaynak: https://mobile.twitter.com/Fenerbahce/sta…992424599379970