Şehir tahmini olarak soru alıyorsanız eğer, konya da bugün yarın herhangi bir kar ihtimali yok mu acaba
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konya'ya dümenden kar yağıyor şu anda.
-
Ben böyle bi ilk yarı izlememiştim inanılmaz. Bunu yazarken 6. Golü de attık.
-
96.saatte geldik ve hâlâ aralarında çok farklar var
aralarındaki tek ortak nokta ise hepsinde sistemin Türkiye'ye kıyıdan köşeden inmesi
-
Yeni yılın ilk gfs güncellemesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beinsports un Fenerbahçe ve Galatasaray muhabirlerini görevden aldığı söyleniyor. Ayrıca TFF başkanının da görevden alındığı söyleniyor. Biri kesinlikle haksız karar , biri de uzun zaman önce alınması gerken bir karardı. Ayrıca artık bein sports'un da ülkemizden çekilme zamanı bence gelmiştir.
-
Oynanmasın maç tadı tuzu falan kalmadı. Donsünler ülkemize yarın veya öbür gün olimpiyat stadında yapılsın maç. Ben daha önce böyle bir rezillik görmedim.
-
Yazıklar olsun yazıklar bunun tüm sorumlusu üç kuruş para için ülkemizin 100. yılında süper kupa finalini arabistanda oynatmayı kabul eden mehmet büyükekşi ve yanındaki tayfasıdır. Geldiği günden beri Türk futboluna bir tane hayrı dokunmazmı bir insan evladının ya.
-
1 gecede tüm dünyaya rezil olduk. Hayatım boyunca böyle bir saçmalığa şahit olacağım hiç aklıma gelmezdi. Yazıklar olsun emeği geçen herkese.
-
Ha gayret ha gayret
-
İnşallah Aralık ayını en azından 18 - 20'si civarı gelme ihtimali olan sistemi alarak kapatırız. Kuruduk vallahi.
-
Yüzüm 3.günde şişti baya
Geçmiş olsun hocam
-
Maç tahminleri:
Galatasaray 2- 0Adana Demirspor
Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
Gaziantep 2- 1 Trabzonspor
Kişisel görüşüm, eğer fenerbahçe beşiktaş deplasmanında kaybederse 24 ve 29 aralıktaki galatasaray maçlarında galibiyet alması aşırı zora girer. Artık fenerbahçenin derbi kazanması lazım.
-
Cümleten selamın aleyküm. Uzun zaman olmuş siteye girmeyeli.
-
Ölçümlerde hata yoksa eğer bolu karabük ve kütahya'da şuan sıcaklık rekoru kırıldı.
Karabük 44,8
Bolu 42,2
Eskişehir 40,6 rekor tazeledi
Kütahya 40,5