Nasıl modele bakıyonuz siz üle🙄 ben mi yanlış modele bakıyorum. Ne o mangal falan😅 güneydoğu içinse evet 🤞
3 4 foto öncesi için o. Mesaj biraz geç gitti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNasıl modele bakıyonuz siz üle🙄 ben mi yanlış modele bakıyorum. Ne o mangal falan😅 güneydoğu içinse evet 🤞
3 4 foto öncesi için o. Mesaj biraz geç gitti
Hayırlı günler
Günler sonra sissiz, apaçık bir hava
İnsanın psikolojisini bile etkiliyor bu kapalı kasvetli havalar, arada böyle güneşli günler de lazım
Emre Belözoğlu bey ne yapmak, nereye varmak istemektedir ?
Emre belözoğlu, başakşehir'in teknik direktörü olarak ilk 5 maçın 5'ini de kazandı. Takımı en alt sıralardan aldı, şuan maç fazlasıyla 5. Sırada başakşehir
Bitlis'de ilerleyen saatlerde kar başlayabilir, gerçi forum da bitlisli varmı pek emin değilim
Hop yine sallandık
Bu kıstan kimsenin fazla bir beklentisi yok sanırım
Analizcilerin tahminlerini ve beklentilerinden bağımsız konuşuyorum, (kendi şehrim dışında konuşuyorum) insanlar geçen senelerde hüsrana uğradılar, bekledikleri sistemler bekledikleri güçlerde gelmedi, çok kısır kışlar geçirdik, ister istemez bu sene de alışılmış beklenti tarzında birşey oluştu herkeste.Mesela geçen senelerdeki heyecanı göremiyorum ben kendimde. olursa olur, gelirse gelir tarzında artık.
Geçmiş olsun herkese bi 10 15 saniye falan sallandık.
Hayırlı günler Gününüz güzel geçsin.
Bu aralar içimde sebepsiz bir huzursuzluk var nedendir bilmem. Belki üniversite sınav stresi, belki hayatın sıkıcılığı.
Henüz daha takvimsel olarak kışa bile girmedik, bu sistem gelse bayağı ekstra olacaktı. Kısa süreliğine de olsa modellerin böyle görüntüler göstermesi bizim için iyi oldu aslında sinerji oldu. Belki hala gelebilir de atmosferin ne yapacağı belli olmaz.
Zorun ne antalya neden 20 derecesin sabahın 10'unda
Umutlandırıp yarı yolda bırakan cinsten, neyseki daha vade var inşallah akşam lehimize değişir.
Normalde ocak ayında takip ettiğimiz sistemi kasım ayında takip ediyoruz
Daha soğuk cephe ülkeye giriş yapmadan hava birdenbire soğudu 5 6 derece. Bolu böyle bir şehir işte.
Herkese günaydın bugün son sınavıma giriyorum hayırlısıyla. Sınavları olan herkese başarılar
(づ。◕‿‿◕。)づ
Hepinizi yukarıdaki gibi kucaklıyorum
Günaydın hayırlı sabahlar. Allah zihin açıklığı versin başarılar sınavda.