Manisa futbol kulübü üst üste 7. Mağlubiyetini aldı. Ankaragücü maçta 2-0 öndeyken kırmızı kart gördü fakat manisa durumu ancak 2-1'e getirebildi.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arada bir reklam geliyor ana ekranıma onlara tıkladığım zaman siteye herhangi bir yardımım dokunur mu ?
-
Önümüzdeki soğuk hava dalgası geçtikten sonra pastırma sıcakları mı başlıyor ?
-
Sen hedef koymazsan olmaz değil mi?
Once gruptan çıkma hedefi.
Sonrası ise gidişata göre söylemler.
Sen hedef umut yuklemezsen bu iş asla olmaz .
Aynen öyle abim. Sen gidip 3 maçın 3'ünde de puan kaybı yapıp, hataların üzerinden açıklama yapacağın yerde gelip de bu tarz bir açıklama yaparsan işin samimiyeti kalmaz. Dediğim gibi takımın seviyesi az çok belli zaten fakat bir teknik direktör yapıyorsa bu açıklamayı, çok talihsiz çok.
-
Balık baştan kokar derler..
Bir arkadaş yolladı bana da..Ne demiş alim?
Vitor Pereira: "Kulüpte kimse Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ni kazanacak seviyede olduğunu düşünmemeli. Kimse bunu beklemesin.Biz bu turnuvayı kazanacak tecrübe ve seviyede değiliz."
Okudum bu açıklamayı. Doğru söylemiş. Fakat bunu söylemek kendisine düşmez.Herkes her önüne geleni söyleyemez. Bunun yorumunu yapacak olanlar taraftar ve yorumculardır. O zaman neden bu takımın başındasın ve bu takım için mücadele veriyorsun diye sorarlar adama.
-
Fenerbahçe'nin gruptan çıkamama ihtimali, çıkma ihtimalinden daha zordu, ve şuan zoru başarma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Ayrıca taraftarın takımı yanına çağırıp dalga geçer gibi çağırdıktan sonra yuhalaması da ayrı bir ayıp ve saygısızlık. Böyle giderse bu iş olmaz.
-
Hayırlı sabahlar
Cumanız mübarek olsun
-
Günaydın herkese. Gününüz güzel geçsin inşallah
-
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
-
Bizim türk takımları maalesef Avrupa'da miadını çoktan doldurmuş. Gerçekten çok üzücü. Yakın zamanda inşallah işler tekrardan rayına girer.
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), hakem tartışmalarıyla ilgili, "Hakemlerimiz üzerinde oluşturulan baskı kültürü kitlesel lince dönüşmekte, bundan da en fazla zararı dünya kamuoyu nezdinde Türk futbolu ve ülkemiz görmektedir" açıklamasını yaptı.
Türk futbolunun yükselmesine yıllardır tuhaf değişikliklerle engel olan, türk futboluna verilebilecek en büyük zararları veren ve vermeye devam eden bir kurumun açıklamaları. Açıklamanın doğruluğu ya da yanlışlığı tartışılır.
-
Bak mağlubiyet demişken aklıma geldi. Bu manisaspor 40 maçtır falan yenilmiyordu bi baktım 6 maç üst üste yeninmişler noldu kulüp falan borca mı battı
-
Penaltı golüne kadar 10 kişiyle yaklaşık 65 dakika trabzonspor'a karşı mücadele eden fenerbahçeyi kutluyorum.Trabzonspor'u da galibiyetinden dolayı kutluyorum.
-
Hocam valencia'yı dinlendir hocam adam taa ekvador'dan geldi geçen hafta 3 maça çıktı
-
Hayırlı günler herkese..
Hayırlı günler