daha kötü olmuş bolu için iyi ama değişim açısından tutarlılık çok değişken çok ani değişim oluyorki o bile tutmamış.
Tam sınırda kaldığı için yağışı kaldırmışlardır. Zira denizden gelen yağış genelde bolu sınırına kadar gelip kesilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdaha kötü olmuş bolu için iyi ama değişim açısından tutarlılık çok değişken çok ani değişim oluyorki o bile tutmamış.
Tam sınırda kaldığı için yağışı kaldırmışlardır. Zira denizden gelen yağış genelde bolu sınırına kadar gelip kesilir.
dün mgm bügün için boluya yağış veriyordu aynı gün hemen yağışı iptal etti. o kadar değişkenki .varın siz 10 gün sonraki yağışı hesap edin.
Ve yağdı.
Hayırlı sabahlar
Ardahan'da kar başlayacak az kaldı. Belki de başlamıştır çoktan.
hayırlı günler
Eğer yanlış hatırlamıyorsam aklımda kalan şekliyle, bundan 5 6 sene önce falan bolu'ya ekimin 3'ünde kar yağmıştı. Baya bildiğin kar. Akşam vakti 2 3 saat tutmayacak şekilde azar azar devam etmişti.
Bu tarih kasım da olabilir kesin konuşmayayım
öyle birşey gelirse heralde ilk olur . kasımda gelse kimse birşey demez çok zor olasılık imkansız değil ama % 2 ihtimal veriyorum
Eğer yanlış hatırlamıyorsam aklımda kalan şekliyle, bundan 5 6 sene önce falan bolu'ya ekimin 3'ünde kar yağmıştı. Baya bildiğin kar. Akşam vakti 2 3 saat tutmayacak şekilde azar azar devam etmişti.
Emre Belözoğlu'nun İstanbul Başakşehir teknik direktörü olma iddiaları dolanıyor. Şuanlık herhangi bir kaynak yok sadece iddiadan ibaret.
Bu arada 9 sene önce bugün alex de souza'nın takımdan gönderilişinin şerefine miladını doldurmuş aykut kocaman'ın takımı şuan 3-0 geride. Farkın artarak devam etmesi dileğiyle.
Balotelli yazmış yine. Adana Demirspor Antalyaspor karşı 1-0 önde
Hayırlı geceler
Maç 0-1 iken pereira'nın kafasını hafifçe sağa sol yapmasından sonra sonucun böyle biteceğini az çok tahmin ettim.
Hayırlı sabahlar
Gününüz güzel geçsin
Bugün 2. doz biontech oldum şuana kadar yan etki yok
Ben 2 eylülde oldum. Olduğum günden beri sol kolumda hiç dinmeksizin ağırlık taşıyormuşum gibi hissediyorum.Halen devam ediyor.
Hayırlı günler
Gününüz güzel geçsin