Devam ediyor
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tutmaya başladı
-
eser bol bol foto at bize direk ortu olusucak zaten ardi cok saglam emin olabilirsin
Atacam hocam. Gök gürültülü kar yağıyor vallaha çok iyi bı duyguymuş 😁
-
Kar başladı. Örtü oluşursa veya yağış kamerayla net görülmey başlarsa fotoğraf atacam. Ayrıca gök gürlüyor şuan ilk kez böyle bir şeye tanık ediyoum
-
karadeniz in batisi hazirmi sisteme
yokmu duzce yuksekleri ve bolu cevresi. sistemin yildizi olabilme ihtimalinin yuksek oldugu konumdasiniz. bolu daginin tunel girisi ve cikisini kaynasli dan itibaren cok merak ediyorum ne olacak.
Bekliyoruz hocam Bolu merkezde 1-2 saat içinde başlar. Çok hızlı düştü sıcaklık. Sabah 11'de 15-16 dereceydi şuan 3 derece
-
Vallahi yalan yok Edirne'de belki 10-15 dk de 6 derece düştü sıcaklık 😬
-
İyi günler herkese
-
MGM Bolu merkezi aralıksız 13 gündür gök gürültülü sağnak yağışlı göstermesine rağmen Bolu merkeze tek damla yağmur düşmemiştir
-
Selamın Aleyküm
Aleykümselam
-
Evet az çok baktım..
Günümüzde olursak, bugünkü oyunu da oynamazsak ilk Portekiz galibiyetimizi alabiliriz
Ama hala eksik çok,oturmayan taşlar fazla..Defans hala işlemiyor tam olarak
Bakalım hele neler olacak
Portekiz teknik direktörü Roberto Martinez, muhteşem bir analiz yapmış bizim milli takım hakkında. Çok uzun sürmüş olması lazım bu analizin keza kimsenin aklına geldiğini düşünmüyorum. Taşları yerinden oynatacak derecede önemli bir açıklama olmuş (!). Kendisi Türkiye'nin defansa çok önem vermediğini söylemiş 😱😱😱
-
Kalığım yurt maçları seyretmiyor, adeta yaşıyor. Beşiktaş'ın golü gelince tüm yurt yıkıdı vallahi.
-
Konya'yı kırmızı kütle vuruyor şuan inanılmaz bir rüzgar fırtınası var elektrikler gitti
-
Hayırlı günler herkese
Hayırlı günler
. Gününüz güzel geçsin.
-
Sanırsam karşılıklı çıkarlar doğrultusunda kulüpler beraberlik konusunda anlaşmaya varmışlar. Hatta Nazilli'de bir futbolcu dk 89'da gol pozisyonuna girmek üzereyken defansın müdahalesiyle atak sonuçlanmıyor ve üstüne ankaraspor'lu futbolcular Nazilli de gol pozisyonuna giren futbolcuya sitem edip üzerine yürüyorlar maçın videosunda.
-
Semih Ö. , aşağıda atacağım maç hakkında herhangi bir bilgin var mıdır ? Bu maçın sonucu, zonguldakspor'un küme düşüp düşmeyeceğini doğrudan etkiliyormuş. Hiçbir takıma karşı bir art niyetim yok bu takımları zaten takip etmiyorum fakat bu istatistikler nasıl mümkün olabilir anlamış değilim. (Beraberlik durumunda Ankaraspor playoff'u , nazilli de küme düşmemeyi garantiliyormuş.)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.