Hayırlı günler . Yakıcı bı sıcak var bugün dışarda
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konya Selçuk Üniversitesi civarında kar yağışı var şuan. Dün gece yarısı da yağdı biraz. Tutucu değil.
-
Bu tff yönetimi topluca başımızdan defolup gitmediği sürece alınan herhangi bir karara şaşırmamak lazım. Ümit milli takımın ihtiyacı varsa neden en baştan itibaren orada tutmuyorsun mesela ? Dalga geçer gibi önce A millî ye çağırıyorlar sonra geri gönderiyorlar.
-
İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'ta forma giyen ve transfer döneminde adı sık sık Türk kulüplerine de yazılan Paul Pogba, doping yaptığı gerekçesiyle 4 yıl futboldan men edildi.
Sakatlık üstüne sakatlık... Zaten kariyeri uzun zaman önce bitme noktasına gelmişti şimdi üstüne bir de bu... Bu kadar hızlı çıkış yakalayıp bu kadar çabuk sönmesi sadece sakatlıkla açıklanacak bı durum değil açıkçası.
-
Çok şükür 3-4 cm lik 1 gün de olsa kar gördüm ben Bolu'da. O da olmayabilirdi. Koskoca kışı birçoğumuz kar görmeden kapatacak neredeyse.
-
:yüzme: :mangal:
-
TFF yetkilileri şu anda Ankaragücü stadını inceliyorlar 18 Aralık'ta oynanacak Ankaragücü Galatasaray maçı için.
Kaynak:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Fenerbahçe'ye orta saha (8 numara) ve king giderse bı tane kanat forvet lazım. Saldana menajer ittirmesi gibi duruyor pek içime sinmedi açıkçası. Lincoln ün gitme ihtimalinin sebeplerinden birisi de zajc denilen elemanın gitmek istememesi ve bu nedenle yabancı kontenjanını sıkıntıya sokması.
-
Vay anasını tam tutturmuşum. Teşekkür ederim herkese
-
Hull City Abdülkadir Ömür için Trabzonspor ile anlaşmaya vardı
Oyuncu haftabaşı İngiltere'ye gidecek
6 Milyon Euro Seviyelerinde transferi gerçekleşti (Hasan Tuncel)
Manchester City 26 milyon teklif ettiği zaman gitmesine izin vermeyen Ahmet Ağaoğlu'na burdan alkışlarımı yolluyorum :alkıs: . Bir oyuncunun kariyeriyle ancak bu kadar kötü oynanabilir. Çok üzücü gerçekten.
-
Eser14 Facebook'a attım,sana sormadık ama 😁
At abim sormana hiç gerek yok
-
Bolu merkez foto geliyo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bolu merkez foto geliyo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ekim başından bu tarihe kadar Konya'da 1 kere kar görmedim. Bolu'ya geldiğim ilk gün ve şuan lapa lapa kar yağıyor.
Yaklaşık yarım saattir 1 derecede yağmur yağıyor.
-