Altay'la olan sözleşmenin durdurulma sebebinde elbette derbi maçı ve form düşüklüğünün payı vardır fakat sadece o değil. Eğer yanlış okumadıysam altay 25 milyon tl maaş istiyor fenerbahçe 15 milyon vermek istiyor. Kesin bilgi değil. Ayrıca kimsenin kimse üzerinde de ahı olduğunu düşünmüyorum.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Konya'ya bayağı accık kar yağmış
-
Kış bitmedi ki
Yanlış anladınız canım bu kış için demedim
-
Bir yıl çok güzel geçen bir kışım diğer yıl kötü geçmesinin bilimsel bir dayanağı var mıdır yoksa denk gelmeden mi ibarettir ?
-
O değilde Karabük'te de mikroiklim oluşumu var fena fönleniyor bazen şehir merkezi ilçelere göre 4-5 derece daha sıcak fabrikalardan dolayı 25 km uzaklıktaki ilçede kar varken merkezde yok ve genelde kar tutmuyor kar rekoru 25 cm olması lazım halbuki son yıllarda iyi yağış alıyor iç kesimde olmasına rağmen eskiye göre
Karabük merkezin rakımı 250 civarı,bolu ve kastamonu ise 750 rakımda.Bolu ve kastamonu'ya kar yağarken karabük 5 6 derece oluyor. Keza yazın 40 dereceyi genelde geçer. Bazen karadeniz ikliminde olduğundan bile şüpheleniyorum da işte bayağı ormanı var. Çukurda kaldığı için bu kadar ısındığını düşünüyorum.
-
Bir bizim bölgede kuraklık gözükmüyor şuan. Uzun süredir yağış yoktu bugün biraz yağışlı geçecek gibi yine de Tüm ülke de olduğu gibi bizde de ortalama dibe yanaştı gibi biraz daha yağmasa bizimde üstümüzü boyarlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Konya'dayım. 2 aydır şöyle adam akıllı bir yağış görmedim.Çok az yağıyor. En son 1 saat falan kar yağdı 20 si gibi. Ocak ayında kar olmasa da en azından yağmur yağsın diyeceğimi hiç düşünmezdim.
-
Hayırlı günler
-
Eren iskandinavya üzerindeki top gibi olan açık mavi basınç alanının sistem indirmede etkisi varmı
-
Whisper ufak bi şaka yapalım dedik abim keşke değiştirmeseydin
-
Ben halen şoktayım
Sinan hocam açıklama bekliyoruz sistemle alakalı lütfen
-
Şöyle bir sistemden kırıntı alacak olmak hiç inandırıcı gelmiyor hiç.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşam veya gece güncellemesinde etkilenmezsek eğer dahası zor. Zaten bu kadar kısa vadede bile bu kadar değişiklik göstermesi baya absürt. Bir tane siklonun hareketi koca sistemi etkiliyor. Ne günlere kaldık rahat rahat sistem takibi yapmak varken.
-
Yeni Malatyaspor Kulübü’nden Açıklama
Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.
Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.
Deli Yılmaz Oley
Yılmaz hocanın takım gezintileri devam ediyor. Bakalım öbür sezon başı hangi takımın başında görücez. Hatta sezon başına da kalmayabilir
-
Coca cola
Üstüne bir de çocuğunun ölmesi, daha bir sürü sebep var tabii
-
Reis zaten tonla paran vardı neden arabistana gittin ki. Avrupanın büyük takımlarından birinde bitirmesini çok isterdim açıkçası. Fakat başına o kadar talihsizlik gelince bir sene içinde eski formundan eser kalmadı, avrupa takımları almak istermiydi ondan da pek emin değilim.
-
Birazdan ecmwf güncellemesi başlıyor. Yerlerinizi alın kaptan uçuş için hazır. Kritik dakikalar 🏃
Pek ümidim kalmadı ama hayırlısı. Çıkmadık candan umut kesilmez. Sinan bekliyorum diyorsa biz de sonuna kadar burdayız