Özelden Bazı Sorular Geliyor Benim Sibirya55 Olduğumu Zannedenler Var ?Değilim Ben Yiğeniyim Kendisi bana Telefonunu Verdi Ayrıca Samsundan Ayrıldı Bana Girip Tahminlerini Yapabilirsin Ancak adını değiştir Dedi.Kendisi Büyük İhtimal Meteoroloji Müdürlüğüne Girecek Yakında Forumlardan ayrılmıştır Teşekkürler ?
Karadeniz55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
tek güncellemeye göre de yorum yapılmaz herşey endekslerde de belli ne zaman 30 senaryoya geçildi modellerin sistemi çözme saati 96 ya kadar indi biraz daha bekleyin derim
-
karadeniz için konuşursak sistemin en son geleceği nokta samsun civarıdır o bölgeye kadar ki konumların sahil kesimi kar alabilir.kesin alacak diye kimsede konuşamaz.
-
batı karadeniz orta ve doğu karadenize göre şanslı
-
Reis kış bitiyor daha 10 derecenin altını bile görmedik insan sabırsızlanıyor ay ortası sistemi heyecanlandırmıştı ama o da kazık attı bu sabah inşallah akşam doğulamış modellerle karşılaşırız ecmwf güncellemesinde
Bu saatten sonra modeller öyle ahım şahım değişime girmez.önümüzdeki beklenilen sistem için diyorum bölgesel rüzgarların çok eksili olması karadenize ve aynı zamanda nao'nun negatif'ten nötre çıkmış olması bize yaramıyor. bize bölgesel rüzgarların 0-10 bandında nao'nun ise nötr'den +1 sevilere indiği zaman sistem görme ihtimalimiz artar.Peki Negatiften nötre çıkışta alamazmıyız işte oda Allah'a kaldı Herşey Ondan. Geçmiş verilere bakılması lazım bu şekilde sistem gelmişmi karadenize diye ancak bu sene 2004 yılına çok benzedi
-
ayın 22'sinden Sonra ne olacaksa olacak ilk sistem karadenizlik değildi zaten söylüyorduk burda
-
mesajım niye buradan alındı ?
-
kıyılar için ateş etmeye daha var galiyana gelmeyin arkadaşlar
-
gelecek hafta samsun kar ihtimalı var mı?
saygılar
kocadağ kar alır merkez için kar çok zor.
-
Kıyılara kar beklentisi için nao ya bakmak ve onun üzerinde durmak daha makul. Ao nun negatif pozitif olması bir anlam ifade etmiyor. Bizim için önemli olan noa dur yani kuzey atlantik salınım.
Ve mevcut veriler ne pozitif nede tam negatif. Siz neye göre karar verdiniz anlamadım.
Hatta ay ortası gibi +1+2 pozitif leri görecek.
negatif'den nötre doğru meyillenen bir grafikte karadenizin sistem alma şansı pek nadirdir.geçmiş verilere detaylıca bakmak lazım ancak nötr'den bir anlık düşüş yani +1 civarına gelirse o zaman görürüz sistem genellikle karadeniz bu şekilde sistem alıyor
-
Hangi endeksler negatif?
Ao Nao
-
sisteme son noktayı ecmwf koyacak gfs'nin ab'leri fazla şişirmesi beni hiç tatmin etmiyor -20'ler rüyada ancak Kıyılara ilk atakta zor görünsede ecmwf'yi takip etmekte fayda var ancak endeksler negatif'te biraz sıkıntılı
-
Diyagramlar ortalaması ordu'ya kadar -8 lerde bilginiz olsun doğu karadeniz sıkıntıda kalabilir
-
karadeniz hattında ayın 10'undan sonra kar alıp almayacağı belli olur şimdilik erken
-
Çizik Attığım yere kadar herşey mutabık sonrasıda ayın 10'unda Belli olur
The content cannot be displayed because it is no longer available.