Bu görüntülere göre Karadenizde Sinop,Samsun,Ordu,Tokat,Amasya,Çorum İlleri Şanslı Görünmekte Yağış ve Rüzgar Yakalandığı An Örtü Oluşturabilecektir
ECMWF Ara Saatleri
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu görüntülere göre Karadenizde Sinop,Samsun,Ordu,Tokat,Amasya,Çorum İlleri Şanslı Görünmekte Yağış ve Rüzgar Yakalandığı An Örtü Oluşturabilecektir
ECMWF Ara Saatleri
küresel ısınmanın bu denli etkili olduğu yılları yaşıyoruz 1911-1929 kışlarını örnek gösteriyorsunuz ama o senelerde dünya genelinde ısı yok denecek kadar azmış haliyle ülkemize daha rahat iniyordu sistemler
Yok biliyorum radar olduğunu da espri amaçlı dedim kütle çok zayıf ya hani :'D
Senelerdir O Kütleler Peşinde Koşturuyoruz Yusuf
abibbu gunceleme sona erdi karadeniz icin olumlu yada olumsuz bir durum olustumu yoksa degisen bisey yokmu tesekur ederim
Değişen Bir durum yok ben sistemi bekliyorum gfs güncellemesinde yağış artmış
Bölge olarak Banada sorabilirsiniz Arkadaşlar Yalnız cevapını Aldığınız soruyu Tekrar Sormayalı Karışıklık Oluyor
Samsun Kocadağ'a Efsane Kar Yağmış
Sonunda Samsunun Canik Dağlarının arka kısmına Kar Yağdı Sonunda Gözüm Kar Gördü Arkadaş Enteresan Bir Kış...
Tokat,Amasya,Çorum Kardan nasibini Alacak Kıyı İllerin İç kesimleri Daha Fazla Nasiplenecektir Bu Sistemde
ah mgm ah 850 hpa'da -10/-11 olacak sen yağmur ikonu koyacaksın karadenize hiç değişmicek bu kurum başında çaycımı oturuyo noluyo ?
Ama bugün akşam-gece saatlerinde bir yağış olurmu
Bugün beklemiyorum
Samsunun iç ve yükseklerinde kar yağışı olmakta DEY ve DEK ile birlikte merkezde ara ara sulu kar atıyor
Hocam Tokat'a 10 cm kar yağar mi
Yağar
sizce ilerleyen saatlerde gene yağarmı bir değerlendirme alabilirmiyim köyün ismi Giresun/Bulancak tepecik köyü
Asıl Yağış beklenilen sistemde olacaktır
ara ara DEY ( deniz etkisi yağmur) atıyor
Agzindan bal damliyo abi
Samsundayım ben bu şehrin inini bilirim ?