Samsun vezirkopru
yağış sadece kıyılarda olcak dün söyledim iç kesimler havada görür tutcak kadar yağmaz ayın 24/25 i iç kesimler en az 20 cm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSamsun vezirkopru
yağış sadece kıyılarda olcak dün söyledim iç kesimler havada görür tutcak kadar yağmaz ayın 24/25 i iç kesimler en az 20 cm
Bizim bura az yagdi kesildi abi suan
Nerdesin kardeşim
istanbulun baraj doluluk oranı %53.3'e yükselmiştir
Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarına Yılın İlk Karı Yağma Potansiyeli Var Şuan Yağışların durumu Önemli Sistemin Artık gelceğini Belirtmek İsterim 24/25 ocak sistemi karadenize hayırlı olsun
Abim cevap verirmsn
-12/-13 arasında gidip gelen senaryolar var gfs 2 gün gösterdi sıra bunu Ecmwf modelinin göstermesinde eğer gösterirse gfs uzak vadeden yakın vadeye çekildikçe oda gösterecektir şuan bekleyeceğiz
KATILIM BİTMİŞTİR ARKADAŞLAR
23 ocak sistemi istanbulda bitti herhalde ?
Pazar Günü Netleşecek modellerde ayrışma mevcut
Konya kar olacak mı
Konya,Karaman,Eskişehir,Sivas,Kayseri Bu Şehirler Bu Sene Sistem geldikçe en şanslı bölgeler
O yağışı yağıştan bile sayamıyorum :D çok fazla hafif.
Önümüzdeki süreçte düzgün bir sistemden etkileniriz umarım
tokatın tek şansı iç anadoluya biraz daha yakın olması hocam mesela bir amasya gibi değil amasya kar yağcak diye çırpınıyor iç kesim olmasına rağmen sahilden farkı yok ?
Hocam bu gece Tokat'a kar yağışı başlar mi ? Başlarsa ne kadar sürer ? Teşekkürler.
salı gününe kadar havada kar görebilceksiniz tutcak kadar yoğun yağmayabilir
samsun vezirkoprude havalar nadil abi
karadeniz ile ilgili konulara can hocam hariç banada sorabilirsiniz kendisine yardım etmek gerekiyor
en yüksek: -4.5
En düşük : -9.8
3.Yılınız Kutlu Olsun Tebrik Ederim Site Yazarlarının Başarılarının Devamını Diliyorum.
Hayırlı Olsun Hocam 1-2 Gün Sapmayla Birlikte Efsanemiz Geliyor Artık Net.
Endeksler Tam İstenilen Seviyede ?