İstanbulda Son zamanlarda görülen Yağışlardan sonra barajların ortalama doluluk oranı %49.88 olarak belirlenmiştir
Karadeniz55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Geçmiş olsun MERSİN!
Mersin genelinde sel felaketi yaşanıyor
12 saatte, metrekareye 140 kilogram yağış düştü. Afete dönüşen yağış, ne yazık ki can kaybına da neden oldu. Bir vatandaşımızı Erdemli Çeşmeli Mahallesi'nde oluşan heyelanda yitirdik. Başımız sağ olsun.
#mersin
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Kar yağışının Çanakkale'nin doğu (Bayramiç, Yenice, Biga, Çan), Balıkesir'in batı (Balya, Gönen, İvrindi), Kırklareli'nin doğu (Pınarhisar, Vize, Demirköy) ve Tekirdağ'ın kuzeydoğu (Kapaklı ve Saray), Mersin ve Adana'nın iç ve dağlık kesimlerinde yoğun olması bekleniyor!
-
Adıyaman, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Çankırı, Isparta, Karabük, Karaman, Kırklareli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin’in bazı ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.
-
Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle, 06 Ocak 2020 Pazartesi günü, ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm okul ve kurumlarımızda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve yaygın eğitim kurumları) eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.
Eskişehir Valiliği
-
Avustralyanın Uydu'dan Çekilmiş yangın yerleri Gerçekten ülke ateş içinde...
Mgm Radar Haritası eski haline dönmüş ?
Sabah Gfs Güncellemesi Sıcak Çıktı Olarak
Gözlendi.Diyagramı İlk Defa Bu Kadar Beğendim Ayın ortasından itibaren karadeniz kıyılarına ilk kar gelebilir.
bakalım bu gece ne olacak
-
Gfs ye ne kadar güvenilir ki ?
Tüm modelleri dize getirecek kadar !
-
Öğle Güncellemesi Sakaryadan Artvine Kadar Kıyılara kar Verdi
-
@Siberian_Tiger Hocam Mutlu Yıllar Bunun Üstüne Bir Aksiyonlu sistem bekliyorsunuzdur umarım ?
-
Tokat için geçerli mi ?
Sana İnat Hayır ?
-
Eldivenler Ve Botlar Çıksın Karadeniz Ay Ortasından İtibaren Başlıyoruz...
-
BEKLEMEK UZUN VADE DE OLSA BEKLEMEK
The content cannot be displayed because it is no longer available. 850 Anomalisini Atabilirmisiniz Hocam