siklonlu sistem olduğunu bas bas söyledim burada ben ortalamaya göre konuştum sen
Daha iyi biliyorsan yorumlarını bekleriz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursiklonlu sistem olduğunu bas bas söyledim burada ben ortalamaya göre konuştum sen
Daha iyi biliyorsan yorumlarını bekleriz
konya nasi olur hocam kar durumu çokmu azmi
20 Cm Bekliyorum En Az
Siteye Troll amaçlı gelen kişilerle ikili münakaşaya girmeyin arkadaşlar özelden yöneticiler ile iletişime geçebilirsiniz bu aralar böyle kişiler artacaktır dikkat edelim
Karadeniz55 eps benim ocak ilk hafta tahmini desteklemiş o zaman
bu sinoptiğe göre soğuklar ne abd'ye akıyor nede izlanda baskısı kalıyor bize akma olasılığı yüksek
Eps uzun Vade verdiğim tarih aralığına güzel bir sinoptik bırakmış Azoru ingiltere civarından yükselmesini bekliyor
Adanada Görülen Kuvvetli Yağmurlar Sonucu 24 Saatte Adanada Yağış Rekoru Kırıldı.48 Saatlik Periyotta İse Bazı İstasyonlar 300 kg'a Dayandı Bazı İstasyonlar 300 kg'mı Geçmiş Vaziyette
bu ne zaman için geçerli
yılbaşına kadar
Doğu Anadolu Bölgesini Aslında Anlatmaya gerek duyulmuyor bazen her sistemden az çok kar yağıyor ülkenin en soğuk bölgesi olduğu için bu sistemde de 1 hafta boyunca aralıklarla yoğun kar yağışları gözlenecek şehir merkezlerinde hayatı olumsuz etkileyebilir köy yolları kapanabilir dikkatli olalım.
Ocak 2 gibi özellikle orta ve doğu Karadeniz için bir sistem beklentisi görülüyor modellerde, sizin düşünceleriniz nelerdir teşekkürler
Kıyılar yine sınırda kalacak gibi ancak yüksek kesimler kar yağışlı olabilir 600 mt üstü
Önümüzdeki 1 hafta boyunca karadenizin kıyı illerinde kar beklentisi yoktur 1000 mt yüksekliğinden sonra yoğun kar yağışları görülecektir.yaylalara gitmek isteyen vatandaşların tedbirli olmasında fayda var.
Bolu'da kar zamanla yoğun olarak görülecektir.bolu dağından geçecek vatandaşlarımızın yanında zincir bulundurması gerekiyor.iç kesimlerinde yağışın durumuna göre kar yağışları görülecektir.
İç Anadolunun Doğusunda Yoğun Kar Yağışları 1 Hafta boyunca aralıklarla sürecektir
Kayseri,Sivas,Yozgat,Nevşehir,
Kahramanmaraş Hattı boyunca Yer Yer 25 cm Kar KalınlığınIn olacağını Tahmin ediyorum Dikkatli Olalım
Batısında ise ankara'da Yağış Zayıf Ancak Kar Yağmayacak Anlamına Gelmiyor Kar Olacak Hafif Ara Ara Orta Kuvvette Görülecektir.Eskişehir Gayet Makul kar Yağışı Alacaktır.
Eps 240 Saatlik Kar Haritası
Eps 360 Saatlik Kar Haritası
Samsun'da Orman Yangınları
Samsun İlimizde 17.12.2019 – 24.12.2019 tarihleri arasında orman alanlarında, Havza İlçesinde 1, Bafra İlçesinde 4, Tekkeköy İlçesinde 1, İlkadım İlçesinde 1, Vezirköprü İlçesinde 1, Ladik İlçesinde 1, Çarşamba İlçesinde 1, Ayvacık İlçesinde 2 ve Kavak İlçesinde 1 olmak üzere toplam 13 adet örtü yangını meydana gelmiştir.
Çıkan örtü yangınlarının 11 tanesi tehlikesiz, 2 tanesi ise az tehlikeli sınıfında yer almakta olup 23.12.2019 tarihinde Vezirköprü ve Ladik İlçesinde çıkan az tehlikeli yangınlar bugün itibariyle kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir. Çıkan 13 örtü yangınında toplam 4 buçuk hektar örtü zarar görmüştür.
Çıkan yangınların sebebi, ilgili birimlerce araştırılmakta olup yangınlara tarla temizliği veya çoban ateşinin sebebiyet verdiği değerlendirilmektedir. Ayrıca kuvvetli lodos, yangınlara müdahaleyi zorlaştırmaktadır.
Yangınlara Samsun, Bafra ve Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüklerimiz ile ilimizdeki ilgili birimlerimiz tarafından ivedilikle müdahale edilmiştir. Milli servetimizin yok olmaması ve benzeri olumsuz durumların yaşanmaması için vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olması ve yakmış oldukları ateşin sönünceye kadar başından ayrılmamaları önem arz etmektedir.
Samsun Valiliği
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Toroslarda Efsanevi kar yağışları görülecek
Güzel olmuş Elinize Sağlık.
Yapılan Emek En Azından Saygı Görecek Bu Haliyle