siklonlu sistemler her an değişebilecek kapasitededir.gördüğünüz gibi halen modellerde mutabıklık yok. parazit yapan Ab'ler mevcut her güncellemede derinliği azalıp yükselebiliyor haliye azoru ya dik konuma getirip ingiltere civarından yükseliyor yada üstümüze yatırıyor.
Karadeniz55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf Gfs'ye Ayak Uydurcak
-
Donan 90.000 Şehidim Varken Üşüdüm Demeye Utanırım Ben !
22 Aralık 1914 SARIKAMIŞ
Şehitlerimizi
Saygıyla Ve Minnetle Anıyoruz . . ?? #Sarıkamış
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sıcak Sıcak Esiyo Tam Denizlik hava var ?
-
Karayel direk tekkeköy dikbıyık tarafına atıyor yağışı ve tertemiz çıldırıyorum ben :'D
Sahile gidersin bafra ile çarşamba arasında denizden izlersin ???
-
Samsun Merkez Çukurda Kalıyor Bir Yanda Doğu Tarafı Bir Yanda Batı Tarafındaki Dağlar Yağış Ve Soğugu engelliyor yıllardır samsuna yıldız esmezse pek birşey ifade etmicek diyoruz bunda da haklıyız mesela tekkeköy öyle değil önü açık dağlar şehirden çok uzakta fark ediyorsan yağışlı sistemlerde tekkeköy çarşamba kadar yağmur alıyor yani karayel estiği zaman bile bu ilçeye yarıyor ama karayel bi şehir merkezine essinde görim seni o zaman ?
-
Samsun merkez 16
Tekkeköy 4 derece
Arada 7-8 km var
-
Anne Tarafımın Memleketinden Ve Köyümün Yaylasından
Hayrat/Mesoraş Yaylası Bugün Çekilmiş
Rakım:2350
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
En Yüksek: 7.7
En Düşük : 1
-
Samsundaki puslu hava yüksek kesimlerde etkili oluyor ancak çok uzun süreli değil SiberianSnow sen işi biliyon boluya dünyanın karı yağacak bu sene
-
son soru en güçlü sistem diyebileceğiniz bir sistem varmı ?
var
-
24 ünde kar alırmı tutacak bir kar
26'sından sonrasına bakacaksınız 24'ünde sistem girmemiş oluyor kar değeri yapacak bir sistem girmiyor öyle söyleyelim en azından gönlün rahat olsun ankara kar alacaktır
-
Ankara ve Diğer İç Anadolu Bölgesindeki kentler 10 gün boyunca aralıklarla kar yağışına maruz kalabilirler yağış konusu son 3 günde netleşir
-
Sistemin En Şanslı Bölgesi Batı Karadeniz Ve Kıyı İllerimizin İç Kesimleridir Sinoptan,Artvine Kadar kıyı şeridinde Kar Beklentisine Girilmemesi gerekiyor 600 mt ve üst kısımlar kar alacaktır.
Peki Kıyılara ne zaman kar yağacak derseniz ocağın ortasını bekleyin
-
Sinan Yeni Yaşında Başarılar diliyorum Hocam