Günler Öncesinden Bu uyarıyı Yaptık.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünler Öncesinden Bu uyarıyı Yaptık.
Uzun Vade Tahmini Yapmak Çok Zor Bir İştir.Mgm Çalışanları Bile Amatör Adı Altında Adlandırdıkları Kişilerin Yaptığı İşi Yapamamaktadır Önemli Olan Kar'ın Yağıp Yağmaması Değil Hangi Sonucun Çıkacağıdır Atmosfer Her Zaman Aynı Döngüde Değildir Saniyeler İçinde Bile Değişkenlik oluyor sürekli bir sürkilasyon var Ben Sizi Tebrik Ederim Hocam
merkez yenişehir termometrem -18 idi
Aslında bazı ilçelri Lice hazro Hani sağlam kar alıyor ama merkezi çok sıkıntılı
o sistemden sonra diyarbakırda -18 dereceyi gördüm bizzat
Aralık 21-24 Arası Özellikle Ülkenin Batı Kesimleri Dikkatli Olması Gerekiyor İlk Etap Marmara,Ege,Akdeniz Bölgelerinde Kuvvetli Yer Yer Şiddetli Lodos Gözlenecektir Soba Zehirlenmelerine,Çatı Uçmalarına Karşı Tedbirli Olunmasında Fayda Var Rüzgarın Şiddeti Bölgeye Göre Değişmektedir
İkinci Etapta İse Ülkenin Büyük Bir Kısmı Lodos'tan Faydalanacak Ancak Batıdaki Kadar Şiddetli Olmayacak Bölgede Oturan Vatandaşlarımızın Tedbirli Olmasını Önemle Rica Ediyorum
Şansa bak o yıldan sonra doğru dürüst kar yağmadı Diyarbakıra
Ondan önceside bi 10 sene öyle kar yağmamış benim şansıma kar beni orada da buldu samsunda göremedik orda yaşadık en azından
Aynen dehşet bir şeydi
Yolda yürüyemiyorduk.Sen nerden hatırlıyon?
Askerliğimi O Senesi Orada Yaptım
Aynen
2016'da diyarbakıra yağan karı iyi hatırlarsın o zaman
Diyarbakırın yüksek kesimleri bu sistemde güzel kar yağışı alacak.Merkezde ise sıcaklık sıkıntısı olabilir.İlerleyen günlerde netlik kazanacak.
diyarbakırlımısın
1880 yılından bu yana dünyanın ısınmadığına ve küresel iklim değişikliğinin olduğuna inanmayanlara bu resimi armağan ediyorum
Kaynak: twitter/@SimonLeeWx
Gelecek olan sistem Karadeniz kıyılarına kky yağdırır mi ?
Karadeniz için Biraz daha beklemek gerekiyor ay sonu için ancak yüksek kesimler kar alır
Sibirya55 tebrik ederim
Teşekkürler hocam
İç kesimlerde Termik Yüksek basınç olabilir geceleri soğuk sabahları sisli
Seni Bekliyorum Aslanım...
Her daim hocam