Kasım Ayı Ülkemizde Muğla Hariç Kurak Bir Genel Görünüm Mevcut
Kaynak: https://mgm.gov.tr/veridegerlendirme/yagis-raporu.aspx
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKasım Ayı Ülkemizde Muğla Hariç Kurak Bir Genel Görünüm Mevcut
Kaynak: https://mgm.gov.tr/veridegerlendirme/yagis-raporu.aspx
Her sistemde beklentinizi düşük tutmanız gerekiyor modeller sonuçta data verileriyle oluşan bir yapı yani atmosfer 5 gün sürekli size -12 gösteripte son gün -8 de gösterebilir böyle durumlarda insanın canı haliyle çok sıkılır beklentiyi düşük tutarsanız daha sakin olursunuz.
Güzel Başarı Hocam En Azından Sistemi Gördünüz Atmosfer Böyle Ne Yazıkki Bizim Yapabileceğimiz Bir Durum Söz Konusu Değil.
İlk defa duydum kalp krizi yaptığını peki yağ oranını kaça dusurebildin
Doğal Spor Daha Sağlıklı Yağ Oranını %12 ye Kadar Çektim Düzeltme Yaptım Pardon
Bir sorum daha olacak protein tozu bağışiklik sistemini güçlendirir mi yani d vitamini değerlerini ve diğer vitamin değerlerini yukseltirmi daha cok spor yapan abilerim cevaplarsa sevinirim.
9 sene Fitness Yaptım bir kere bile l-carnite yada protein tozu almadım bağışıklık sisteminde tembellik yapıyor en önemlisi ise kalp krizi riskini en üst sevide tutuyor
1 Bardak Soğuk Sütün İçine Yarım Limonu Sıkıp Buz Dolabında Bekletin.
3-4 Saat Sonra Süt Pelteleşir Yoğurt Gibi olur.
Bunu Her Akşam Yemeğe Özen Gösterin.
Bir Ay Gibi Kısa bir Sürede Kas Ve Kemik Ağrılarınızdan Eser Kalmayacaktır.
En İyisi Bu Bence :'D
ABD'yi Etkisi Altına Alan Soğuklar Oradan Bağını Koparmadığı Sürece Türkiye Olarak Adam Akıllı Sistem Almamız Zor Hocam İzlanda Da İzin vermiyor Açıkcası İstanbulun Komple Gelinliği Giymesi Biraz Zaman Alır
9-10 Günlük Bir Süreç Var Ben Ne Sistemler Gördüm 120.Saatte Azorun Bir Anda Tırmanıp Bizi Gömdüğünü Ne Sistemler Gördüm -12 Çekirdeğin Tam Gömdü Bizi Derken 96.Saatte -8'lik Çekirdeğe Gerilediğini Bu Gözler Ne Model Gazabına Uğradı Hocam :D
Güncel
Günün Gündemi.
İspanya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kalbi duran bir kadın 6,5 saat sonra yeniden hayata döndü. Hayata döndükten sonra herhangi bir nörolojik komplike geçirmeyen kadın 11 gün sonra yürümeye başlayacağı iddia edildi.
İspanya’nın La Vanguardia gazetesinde yer alan habere göre, 3 Kasım’da ülkenin kuzeydoğusundaki Nuria kenti yakınlarında eşiyle dağ yürüyüşüne çıkan Audrey Mash adlı kadın, kar fırtınasından geri dönemedi ve vücudu dondu.
Yaklaşık 3 saat sonra bölgedeki kurtarma ekipleri tarafından helikopterle hastaneye götürülen 34 yaşındaki kadının öldüğü düşünüldü.
Vücut sıcaklığı 20,2 santigrat dereceye kadar düşen ve 6,5 saat kadar kalp atışları duran Mash, hastanedeki iki uzman doktorun müdahalesiyle kurtarıldı.
Öldükten sonra dirildi
Yetkililer, hastaneden 11 gün sonra yürüyerek çıkan Mash’ın, sadece el parmaklarında koordinasyon ve uyuşma sorunu olduğunu ve vücudunda kalıcı hiçbir nörolojik hasar oluşmadığını ifade etti.
Eşiyle birlikte 2017 yılından bu yana Barselona’da yaşayan ve İngilizce öğretmenliği yapan Mash, 3 Kasım’da yaşananlarla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.
Yetkililer, hipotermi sonucu kalp atışı 6,5 saat duran Mash’ın yaşama döndürülmesinin, İspanya’da ilk olduğunu açıkladı.
Günaydın
Astım hastaları suyu bir defada değil yudum yudum içmelidir.
Fazla uyku astım hastaları için iyi değil.özellikle gündüz uykuları ve yemekten sonra dinlenmeden uyumak ciddi problemlere yol açabilir
İbn-i Sina
Control Controlden Çıkmış :D