Amasya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAmasya
Samsun
Samsunu da bi atarmısın kardeşim
Serkan Kendini Çok Kastın -12 giripte Sana
Kar yağmazsa bende bu mesleği bırakırım siz istiyorsunuz ki 1 metre kar yağsın ben 10 cm kar görsem eyvallah edecem biraz sakin olun sahil kısmında diyorsun da rüzgar uygun olmadığı zamanda ben burda 5 cm kar görürüm iç kesimler istediğini alacak diyoruz
Sabah Ecmwf'yide görelim açıklama yapacağım karadeniz adına artık yaslanın arkanıza çok stres yaptınız
Ecmwf'de coşkuyu verdi şimdi bekliyorum ?
Ecmwf Başladı Heyecan Dorukta...
Karadenizin iç kesimleride güzel kar yağışları alacak sabırlı olun hepimizin gözü bu sistemde -14'e dayandı diyagramlar iç kesimler korkmasın asıl korkması gereken samsun eğer karayel eserse vay halimize Ancak yağış ve rüzgar yarın netleşmeye başlayacak şimdi gözümüz ecmwf'de ?
bu sistemde kıyı kesimler şuan ki gfs güncellemesine göre batı karadenizden artvine kadar minimum 40-45 cm iç kesimler minimum 20 cm kıyı şeridi DEK'lerden de faydalanacağı için daha şanslı ancak iç kesimlerde nasibini alacak bir de ecmwf 'yi görelim
Yarın Sabah Ecmwf Güncellemesini Görelim Karadeniz geneli Olarak Açıklama Yapacağım Şuan Kahvenizi Yudumlayın Diyorum Başkada bişe demiyorum ?
Hazırlanın BAŞLIYORUZ...
Metreyi Tozlu Raflardan Çıkartın Karadeniz...
Karadeniz için Harika Bir Güncelleme Oluyor Orta Vadeye Girdi Ecmwf'de Sistemde Israr Etmeye Devam Ederse Bu İş Tamamdır
Gönderileri atanları diyorsun burada bu gönderiyi benden başka atan görmedim birşey söylerken konunun nerelere gideceğini düşünmeden çıkışıyorsunuz sonra sözüm saba değil diyorsunuz burada o paylaşım yapan adamdan çok ben suçlu duruma düştüm sayenizde
Yazdığı cümlelere takılmıyorum attığın resimler 70'li yıllara ait o günden bugüne elbette teknoloji gelişti ben kafadan sallayıp yazdığına inanmıyorum silivri pendik verilerinden kars tahmini yapıp ardından o bölgelerde deprem olması bana ilginç geldi sadece burada yazdıklarını paylaşıp ortalığı karıştırmak değil amacım ben değil 150 bin kişi bu adamın yazdıklarına karşı tedbir almış ne diyelim bekleyip görelimmi diyelim verdiği uyarıları paylaşmak sorun olduysa silerin sorun ortadan kalkar deprem elbette bilinemez ancak gelen sinyallere görede bir tahmin yapabilirsiniz