Daha Çok GösterAdamın yaptığı şeyi açıklayayım sana, sismogram verilerini atıp hemen hemen her hafta anomalilere bağlı olarak deprem bekliyorum diyor dünyanın çeşitli yerlerine.
Ben de çıkayım Twitter hesabı açayım sismogramları falan atayım her hafta Türkiye'nin belli bölgelerinde deprem bekleyeyim, biri illa ki tutar zaten o zaman da depremi bilmiş mi oluyorum?
Dr.Ramazan Demirtaş, Cenk Yaltırak gibi hocalarımız da zamanında az uğraşmadı bu eleman ve sosyal medyada gezinen onca "kahinle"
Sana başka bir şey demiyorum, bir süre daha takip et adamı biliyor mu bilmiyor mu gör o zaman yorumlarını beklerim. Uzun süredir bu deprem ve jeoloji işlerini araştırıyorum bunun gibilerini de kahinlerini de çok gördüm yaptıkları kumar oynamaktan başka bir şey değil.
Dün zaten ben de burada paylaşımını yaptım enerji aktarımı olan fayları ve deprem riski doğan yerleri gösterdim, birkaç ay boyunca takip edilmeli dedim e o zaman ben de bilmiş olurum artık deprem olduğunda.
Dediğim gibi, tahmin yapıp önümüzdeki 3 ay içinde kar yağacak demek gibi bir şey bunların yaptığı. Provokasyonlarına ve milleti korkutarak prim kasma çabalarına kanmayın.
Bizim proföserlerimiz 20 yıldır hep büyük deprem bekliyoruz diye diye ortaya bişe sundukları yoktu büyük depremi herkes bekliyor benim demek istediğim adam paylaşım yapıp 20 sene beklemiyor ne yazıyorsa 10 gün içinde gerçekleşiyor madem öyle sismogram a bakıp bizimkilerde uyarı yapabilir hiçmi kafaları basmıyor istanbulda büyük deprem bekleniyor denildiği zaman provakatör olmuyorda adam olcakları söyleyincemi oluyor saçma sonuçta buda bir tahmin yapıyor ve ne hikmetse verdiği bölgelerde deprem oluyor senin bana bişe dediğin var maalesef burada herkes istediğini yazar ve bende bu sayfanın veri paylaşım uzmanıyım bu görevi sizler verdiniz boş biri olsam ne işim var bu görevde benim yazdıklarımı sorgulayacaksanız bu işi bırakalım o zaman