Karadeniz55 tarafından yazılan gönderiler

Bizim proföserlerimiz 20 yıldır hep büyük deprem bekliyoruz diye diye ortaya bişe sundukları yoktu büyük depremi herkes bekliyor benim demek istediğim adam paylaşım yapıp 20 sene beklemiyor ne yazıyorsa 10 gün içinde gerçekleşiyor madem öyle sismogram a bakıp bizimkilerde uyarı yapabilir hiçmi kafaları basmıyor istanbulda büyük deprem bekleniyor denildiği zaman provakatör olmuyorda adam olcakları söyleyincemi oluyor saçma sonuçta buda bir tahmin yapıyor ve ne hikmetse verdiği bölgelerde deprem oluyor senin bana bişe dediğin var maalesef burada herkes istediğini yazar ve bende bu sayfanın veri paylaşım uzmanıyım bu görevi sizler verdiniz boş biri olsam ne işim var bu görevde benim yazdıklarımı sorgulayacaksanız bu işi bırakalım o zaman

Şarlatan, sonuna kadar da şarlatan.

Takip ettin mi bilmiyorum da her hafta deprem bekliyor herif.

Ne bir bilimsel çalışması ne de başka bir şeyi var, neyini savunuyorsun bunun anlamıyorum?

Deprem tahmin edilemez, zamanı ve mekanı tahmin edilemez. Bu kadar basittir bu.

Manisa ve balıkesirde deprem olacak diye yazı yazmış görseliyle birlikte peşine deprem oldu adam doğuda kars dedi elazığda oldu bundan önce istanbul demiş silivride olmuş demekki tahmin ediliyormuş bunlar rastlantı olamaz 3-5 gün önce yazıpta deprem oluyorsa burada bir bilgilik vardır vallaha bizim proföserlerdeb daha bilgili oldugunu zannediyorum ama senin burada konuşman paylaştığım yazılara tepkin olmadı

Arkadaşlar şöyle şarlatanların gönderilerini paylaşmak yerine değerli profesörlerimiz ve hocalarımızın paylaştığı gönderileri buraya atın. Elin çinlisinin sallama tutturma yöntemiyle verdiği tahminleri gelmiş buraya atıyorsunuz. Depremlerin zamanı bilinemez, dün de söyledim bunu gelip her gün deprem olacak desem illa ki tuttururum değil mi?

Şarlatan Dediğin kişi tahmininde haklı çıkmış ekim ayında istanbulda meydana gelen depremde de haklı çıkmış adam bunları paylaşıpta deprem oluyorsa demekki şarlatan değil bizim proföserlerin olacak bekliyoruz demekten başka birşey açıkladıkları yok konuşma uslübun doğru değil kim olursa olsun burada bu eleştiriyi yaparken paylaştığım gönderilere saygılı olmalı bizim saygılı olduğumuz gibi

Haberi ve uyarıları dışardan mı alacağız hep Karadeniz55 abim

Ayıp oluyor,nerede bizim yetkili TV sovmenleri

Adı üstünde şovmen Tayvan dediğin ülke istanbul Kadar Bir Bölge demekki deprem önceden tahmin edilebiliyormuş bunun kars olup olmaması önemli değil sonuçta bana göre nokta bir tespittir biz kendi şovmenlerimizi takip etceğimize depremle yaşayan insanları takip etmekte fayda var hocam