Sincan da kar başladı tipi şeklinde şuan
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sincan da kar başladı
-
9 derece olduk felaket yağmur var
-
15-20 dakikadır inanılmaz şiddetlendi kar harika yağıyor şuan
Tv izliyorum çok şahane gerçekten
-
Müsait olanlar TRT Spor açsın acilen Bolu'da efsanevi bir kar var. Eser14 sen ordasın bol fotoğraflarını bekliyoruz.
Bu havada nasıl devam ettiriyor hayret
-
Sincan yağmur başladı 16 dereceden 12 düştük
-
gelıyor hocam az kaldı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gelsin hocam bekliyoruz
-
Ankara olarak beklemedeyiz sıra bizde 1-2 saate gol haberleri gelir
-
Bir Gözümüz pencerede bir gözümüz radarda olsun bugün öğleden sonra tüm iç Anadolu olarak kar ile buluşuyoruz Kasım ayında yaşayacağımız bu sistem belki de efsaneler arasına girecek bunu deneyimlemek zevkli olacak herkesten bol bol foto video bekliyorum ve darısı da kıyı şehirlerimize inşallah
-
Konya nasıl olur hocam
Konya da rakıma bağlı 5-ila 10 cm kar alacak inşallah
-
Hocalarım selamün aleyküm bu hafta sonu sabırsızlıkla kar yağışını bekliyor olacağım acaba Gölbaşı bu sistemden güzel kar alır mı? Güzel bir kar seyreder miyiz ben biraz yükseğinde sayılırım tahminlerinizi bekliyorum inşallah
Aleyküm selam kardeşim güzel bir kar yağışı alacaksın inşallah 10-15 cm arası
-
Ankara da cumartesi gece pazar günün ilk saatlerinde ilk kar tanelerini göreceğiz yüksekler çok şanslı alçak semtler en kötü havada görürler eğer sıcaklık sıkıntısı olmazsa örtü bile görebiliriz devamında pazartesi dek yağışları olacak dolu dolu 3 gün yaşacağız inşallah bende anlık olarak burada olmaya çalışacağım şuan için modeller çok iyi gidiyor Sahutt hocam Ecm gfs ve icon kar haritalarını müsait olursan paylaşabilir misin
-
Pazar günü iç Anadolu kara doyacak inşallah
-
Sahutt sadece Ankara özelinde bakabiliyormuyuz
-