Sinan abi Eskişehire MGM kar veriyor da benim korkum MGM ne derse tersi çıkıyor sizin tahminiz nedir
Kky olur ilk cephede ikincisinde de dek lerden ne koparırsak artık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abi Eskişehire MGM kar veriyor da benim korkum MGM ne derse tersi çıkıyor sizin tahminiz nedir
Kky olur ilk cephede ikincisinde de dek lerden ne koparırsak artık
İç Anadolu olarak kuru soğumuz hayırlı olsun
bu sistem uzun soluklu ustat su tepemizdeki 1030 biraz batilatiktikmi 2. alcak girtten yukselir
Angora
Pek ümidim yok Azor kollarını Akdeniz’den çekmiyor o yüzden ab patlamıyor
Kıyı şehirlere hayırlı olsun iç batı olarak kuru soğuğu çekerken sizleri izleyeceğiz bizde
Sürekli kuru soğuk yemektense hiç gelmesin bahar gelsin biran önce
Ülkenin diğer yerlerine yağıyor o da bereket sonuçta
İyice iç batı Anadolu olarak saf dışı kalıyoruz ne yazıkki ilk cepheden ne aldık aldık ondan sonrası konvansiyonel yağışlar olur onlarda fena olmuyor ama siklonik yağış tadı vermiyor tabi zaman var daha değişiklikler olacaktır
Ege Trakva ve Ic anadoludaki dostlar size kotu haberim bu sistemin blokajdan onceki ilk etabinda maalesef siklon olusumu neredeyse imkansiz cunku Azor bize cok yakin yerden yukseliyor. Blokaja gidip ustumuzde yuvarlanirken ancak cephe yagislari gorebilirsiniz ki onlar sonradan belli olur.
Alıştık bu sene
Bi sistem daha mı iniyor yoksa
Ukmo 144
Doğulamış gibi
Kandilimiz mübarek olsun
Ukmo 168 fena değil
Hocam kutup inecek nerdeyse biz yine bosluktayiz ank Eskişehir olarak ne dersin
Hocam hiç sorma depresyondayım dolmuyor boşluk
Şaka felan ama bu sefer biraz ümütliyim siklon var işin içinde rotası belli değil inşallah bu sefer yüzümüz güler yoksa tımarhanelik olacağız
Güncelleme yapsa bile tutarlılığı az olur bakmaya bile değmez bence gfs den devam edelim
Ecmvfin sunucusu çökmüş