En şanslı yerler iç Anadolu adına Ankara eskisehir kirikkale.
Gece kondu tarafından yazılan gönderiler
-
-
İç Anadolunun Doğusunda Yoğun Kar Yağışları 1 Hafta boyunca aralıklarla sürecektir
Kayseri,Sivas,Yozgat,Nevşehir,
Kahramanmaraş Hattı boyunca Yer Yer 25 cm Kar KalınlığınIn olacağını Tahmin ediyorum Dikkatli Olalım
Batısında ise ankara'da Yağış Zayıf Ancak Kar Yağmayacak Anlamına Gelmiyor Kar Olacak Hafif Ara Ara Orta Kuvvette Görülecektir.Eskişehir Gayet Makul kar Yağışı Alacaktır.
Sistemin ana merkezi Ankara ve Kırıkkale siklon batıda her geçen güncelleme de yağış artiyor sunuda deseydin keşke siklon derinlesirse konya yağmur alabilir tekrar soyluyorum sistem tam merkezi Ankara Kırıkkale
-
Genel değerlendirme iç Anadolu sistemi oldu bu sistem artık bu akşamki ecmwf ciktisi gfs ye uymaya başladı ilk olarak ecmwf siklonu dogudan veriyordu bugün güncellemesi de gfs ye benzeyerek orta yolu buldular zaten kısa vade kralı gfs dir siklon biraz daha batıya kayarsa şuan için görüntü çok güzel eğer dedigim gibi batıya kayarsa Ankara Eskişehir Kırıkkale konya gömülür bundan sonra salınım yani benim kendi tahminim 7.8 Ocak gibi bir sistem alicaz herkese iyi geceler.