gfs 19-20-21 ine yağış vermemiş neden acaba
yasarbahadirr tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tamamdır ?
burdayız hocam bekliyoruz.
-
Soğuk ancak 240.saatte girebildi. Neyse. Bakalım gece güncellemesi ne diyecek....
hocam maraş için kar tarihleri ne zaman acaba
-
Ama lanet okunmuş falan demeyelim ne olursa olsun şükredelim.
hocam maraş için kar tarihleri ne zaman gözüküyor acaba
-
Ümitsiz olmak için hiçbir neden yok. Mersin havada kar alacak bu görüntüye göre. Belki de beklediğimizden iyi bir hal alır. Kim bilir? Antalya için iyi şeyler söyleyemiyorum şu an (Merkez) ama bakalım
bu sistemin geldiğini varsayarsak maraş geçen şubata nazaran nasıl kar alır?
-
Şimdi cm konuşmayalım. Ama bu AB bu şekilde gelsin. Her yer doyar. Adana ve Mersin dahi örtü alabilir. ????. Göller yöresi de güçlü bir örtü alır.
maraş da son yılların rekorunu kırabilir. eğer bu gerçekleşirse geçen şubattaki 25 cm kar yağışının çok daha fazlasını görürüz
-
Şu an modellerde görünen çıktılara göre soğuk. Ama çok soğuk günler olacağı artık kesin gibi bir şey. Ancak maalesef bu soğuklara karşın bir AB oluşmuyor. Ve biz kupkuru soğuk yiyoruz. Özellikle bölgenin doğusu yağmur bile almıyor. Dilerim ki siklon ülkeye biraz daha doğulu girer ve hepimiz mutlu oluruz.
gfs sabah -3,-2 dereceler verirken şimdi 7 dereceye kadar çıkmış ama diyagramlar hala fena değil
-
Bilmem. Söylediğiniz için öyle düşündüm.
hocam bu şubatın ortasındaki sistemle ilgili analiziniz olacak mı
-
Okan kardeşim. Kışı neye göre kapatıyorsun? Biz modellerde hala takip yapıyoruz. Şu an beklentide olduğumuz bşr sistem de var. Seni de bekleriz model konusuna. Ne güzel yağmur yağıyor. Birkaç günde bir yağmur yağıyor. Sen diyorsun kışı kapattık. Bizim için kar şartları genelde şubat ayında oluşuyor zaten. Ümidimizi yitirmeden takibe devam ediyoruz. İyi akşamlar
o zaman kendinden büyük birine kardeşim demişsin diye ben de seni mi eleştireyim
-
Bir de her mesajınıza neden kardeşim diye hitap ediyorsunuz? Yaşınız benden çok mu büyük acaba? Merakımdan soruyorum
doğum tarihinin 2004 olduğunu gördüm. senden 1 yaş büyüğüm
-
Güzel ve bol yağışlı bir sistemin sonuna geldik. Peki bölgemiz için kış bitti mi? Bölgemize ne zaman soğuk tekrar gelecek? Önümüzdeki süreçte yağışlı hava var mı? Yağışlar ne zamana kadar bölgemizi terk etti? Ve en çok merak edilen soru. Bölgemizde kar yağmadan kış bitecek mi? Hepsinin cevabı yarın gece yapacağım kısa ve orta vadeli tahminde....
Kardeşim bekliyoruz
-
ancak sıcaklıktan dolayı yağmura dönüyor arada saf kar yakalasak çok güzel olacak
-
şuan kky ve kar başladı
-
Kahramanmaraş'ta sıcaklık yüksek hala. Yağmur olması lazım şu an. Sıcaklığı takip ediyorum. yasarbahadirr nedir durum?
evet hal yağmur yağıyor ciddi şekilde. kar biraz hayal oldu galiba