Bu güzelim stadı yıktılar sonra da takımı küme düşürdüler. zemini harikaydı ve şu taraftar...
yasarbahadirr tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
6.7 olduk .d ne güzel ya
Sıcaklık takibini windy'den yapın derim. Dün maraşta kar başladığında mgm 6 derece gösteriyordu.
-
Zonguldakta 2016 da hep full oynardı Zonguldak belkide Anadolu Takımları arasında Kocaelispor Sakaryadan sonra en fazla taraftarlı takımlardan biri maddi destek yok borç çok transferler transfer yapmak icin yapılıyor 2.Lige çıktığı sene ondan sonra ne olduysa oldu birilerinin takımı oldu halkın takımı oldugunu unuttular stad bile yok taş tribünlerde oynanıyor maçlar TFF ceza da yazdı sezon başı üç puan cezası verdi Zonguldağın 20.000 nüfuslu Devrek ilçesinde oynayın maçları dedi stad o kadar kötü ki patates tarlası oluyor çok yağmur yağdığında modern bir stad yapamadılar hani Zonguldak liman kenti bir marka değeri var yakışmıyor her sene stad yapacaz diyorlar yok hiç bir şey hala 7 yıldır öyle hikaye anlatıyorlar
Yahu hocam ayıp ediyorlar şu anadolu takımlarına ayıp. O süper ligdeki karagümrükmüş kasımpaşaymış ümraniyeymiş istanbulspormuş bu taraftarsız istanbul takımları yerine futbol şehirlerinin takımları gelse ne güzel olur. Ama yok işte sadece parası olan iş adamlarının veya siyasilerden destek alan takımların üst liglerde oynamaya hakkı var. Maraşa kaç senedir bir stat yapılacak ihalesine giren bile yok. Yazık gerçekten çok yazık
-
Kahramanmaraş yine çıkar da Zonguldak 3.Lige düşerse finish bitti demektir herkes bırakır peşini
Yok hocam yok ne çıkması. Takım kapanmazsa şükredelim. Şehrin siyasilerinden iş adamlarından tutun da takımın başkanına kadar kimsenin umrunda değil takım. Maraş tam bir futbol şehriydi her maç 10000 kişiye oynardı. Ama içine ettiler.
-
Kahramanmaraşspor'un maçlarına giderdim ben de ta 2 yıl öncesine kadar. Takımı el birliğiyle küme düşürdü yönetim. Her zaman maçlarımızı oynadığımız 12 şubat stadyumuna yıkım kararı çıkardılar takım maçlarını Osmaniye'de oynamak zorunda kaldı falan. Memleket sevdamızın içine ettiler. Zonguldakla yaptığımız maçları da hatılrıyorum 2.ligde...
-
MGM Maraş'a yarın ve pazartesi yoğun kar demiş.
-
Maraş kopuyorr. Birazdan yağış bitecek sanırım ama gece tekrar mesai var
-
Kahramanmaraş son hız devam ediyor ve harika bi örtü almış durumdayız.
-
E hadi hayırlı olsun abim. Sıra Hatay'da
eyvallah eyvallah. inşallah hataydan da haberleri bekliyoruz
-
Ve maraş an itibariyle hafif kar yağışlı......
yasarbahadirr Maraş haberini bekliyoruz hadi da
-
yasarbahadirr durum nedir?
Henüz yağış yok bekliyoruz.
-
Sahutt maraşın sıcaklığı olması gerekenden çok mu yüksek bana mı öyle geliyor anlık 6,2 derece
-
Maraş için gece uyanık kalmaya değer mi
-
Sahutt bölge için açıklama bekliyoruz.