Maraşa ne olur bilen yanıtlarsa sevinirim.
yasarbahadirr tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hakem fenerbahçeyi lime lime etti yazıklar olsun size.
-
Akşamı merakla bekliyorum
şu durumda maraş cuma akşamı başlıyor mu
-
maraş için kısa bi bilgi versen hocam bizde durumlar ne
-
Maraşta acayip bi rüzgar çıktı sıcaklığı düşürür mü acaba
-
Nasılsınız akdenizli arkadaşlar? Keyifler nasıl?
Maraş olarak komşu illeri izliyoruz.
-
Maraşta yağmur çiseliyor ancak sıcaklık hala çok yüksek.Umarım soğur.
-
Sahutt bu gece için kahramanmaraş için ne söylersin
-
Bu arada Antakya güzel yağış alıyor sabahtan beri. Bugünkü molalarımda dışarıyı izledim sadece 😜. Yarın 50 kg açıklanır mı acaba bugün düşen yağış...devam edecek çünkü yağış
Sahutt hocam Maraş cumartesi pazar kar alır gibi duruyor öyle yorumladım sence?
-
Görünüşe bakılırsa Maraş için geçen seneyi özletmeyecek bir sistem yolda.
-
Ben buradayım. Bilgilendirme yaparım elden geldiğince
kahramanmaraşa ne söylersin hocam
-
yasarbahadirr Odesay HasanC Eminnfb doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. çok teşekkürler
-
Gerçekten zor bir soru. Şöyle söyleyeyim. İstanbul'u bile geçtim. Daha iç bölgelerimiz bile doğru düzgün kar görmedi. Ay sonu bahsettiğim salınım yavaş yavaş netleşiyor. Şu anki veriler ülkemiz için olumlu yönde. Sistemin gücüne bağlı olarak Ocak sonu ve Şubat'ın başında takibe değecek bir sistemimiz var. Arkasından hareketli bir şubat beklentim var. Birkaç güne sistem netleşir. Detayları konuşuruz.
Netleşti mi?
-
Bugün Yayladağı'nda 300 400 metreye kadar düşmüş kar sınırı.. Şenköy civarına gitme şansı olan Hatay'lı hemşehirlilerim özellikle yarın hem hafta sonu. tavsiye ederim. Anlık merkez 6 derece. Gece 3 4 dereceye kadar düşer. Merkezde kar ihtimali yok denecek kadar az. Harbiyeye bir sürpriz olabilir sabaha karşı.
Kahramanmaraş?
-
Dek olmaz Hatay'da. Bu çok zor ihtimal. -10 altında olması lazım sıcaklığın. Deniz kütle üretiyor. Ama buna dek diyemeyiz.
maraş önümüzdeki saatlerde yağış alabilir mi?