yasarbahadirr tarafından yazılan gönderiler
-
-
maraş için bir yorum istedim bu kadar mı zor arkadaşlar
teşekkür ederim
-
Perşembe sabah 4 e kadar sürüyor yağış. GFS bize son dk sürpriz i yapti valla
maraşa da bakar mısınız zahmet olmazsa
-
Gfss golu verdi.Top aglarda geliyor beyaz guzellik.
maraşa ne kadar vermiş acaba
-
maraşta sıcaklık düşmüyor
-
Saat 16.00 yoğun kar yağışı saat 22.00 hala yoğun kar yağışı GEM REYIZ SOVUNU YAPMIS
maraşa ne demiş acaba
-
artık son saatlere girdik
akşam analiz bekliyoruz Sahutt
-
İCON ilk defa soğukla yağışı birlikte verdi. Yarın akşam için. Kar verdi. Ama soğuk bu kadar geç kalırsa hafif kar görürüz sadece
kahramanmaraşta son çıktılara göre yarın sabahtan kaça kadar sürer
-
kahramanmaraşa bütün gün saatlik tahminde kar veren mgm günlük tahminde yağmur koymuş.
kar yağmaya başladığı an çevirirler ikonu kara. eğer yağmazsa fos çıkmasın tahminleri diye yağmurda bırakıyorlar.
-
Bu cevabu kaç kere verdiğimi bilemiyorum artık. Çarşamba sabahı başlar kar
kardeşim insanlar merak ediyorlar güncellemeleri yorumlayamadıkları için.Her güncelden sonra da değiştiği için doğal olarak soruyoruz.Yaptığınız tahminler hariç burda sadece Hatay konuşuluyor neredeyse.Tamam üzgünsünüz kar alamıyorsunuz kolay kolay ancak burası bir forum bura da akdeniz bölgesi konusu.O yüzden herkes dilediği soruyu istediği zaman sorabilir.Boşuna bölge sorumlusu değilsiniz
-
Sadece yağmur alıyoruz
kahramanmaraşta kar ne zaman başlar acaba
-
son 24 saat kala kısa bir değerlendirme yapabilir misiniz
-
Paralel Gfs gece guncellemesinde yagis persembe sabaha kadar devam eder demis.Sahutt hocanin beklentisiyle ortusuyor.
maraş için ne demiş acaba
-
Artık modellere bakmanın çok bir anlamı yok. Ben çok ekstrem bir durum olursa bilgilendiririm buradan
kahramanmaraş için birşey değişmedi sanırım çarşamba sabaha karşı başlıyor ve gün sonuna kadar devam ediyor doğru muyum
-
son güncellemelerden sonra maraşın durumu nedir arkadaşlar?